Porovnání správnosti testů emoční inteligence
Text dotazu
Dobrý den, hledám materály k tématu porovnání správnosti testů emoční inteligence.
Odpověď
Dobrý den,
pokusili jsme se najít nějaké materiály k testům emoční inteligence:
WOOD, Robert a TOLLEY, Harry. Testy emoční inteligence. Vyd. 1. Brno: Computer Press, 2003. vii, 123 s. Rozvoj osobnosti. ISBN 80-7226-898-8 .
HASSON, Gill. Emoční inteligence. Překlad Lucie Párová. První vydání. Praha: Grada Publishing, 2015. 175 stran. ISBN 978-80-247-5630-1.
JAYAWARDENA, Liyanarachchi Nanayakkara Abeysiri Chandana. Impact of strategic emotional intelligence to managerial self efficacy & career success = Vliv strategické emoční inteligence na sebeuplatnění a karierní úspěch
manažera: doctoral thesis summary. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, 2014. 40 s. Doctoral thesis summary. ISBN 978-80-7454-460-6.
BRADBERRY, Travis a GREAVES, Jean. Emoční inteligence. 1. vyd. Brno: BizBooks, 2013. 228 s. ISBN 978-80-265-0039-1.
BRADBERRY, Travis a GREAVES, Jean. Emoční inteligence v praxi: všechno, co potřebujete vědět o úspěšném životě, vztazích a kariéře. Vyd. 1. Praha: Columbus, 2007. 182 s. ISBN 978-80-7249-220-6.
GOLEMAN, Daniel. Emoční inteligence. Překlad Markéta Bílková. Vyd. 2., (V nakl. Metafora 1.). V Praze: Metafora, 2011. 315, [10] s. ISBN 978-80-7359-334-6.
PLETZER, Marc. Emoční inteligence: jak ji rozvíjet a využívat. 1. vyd. Praha: Grada, 2009. 176 s. ISBN 978-80-247-3057-8.            SHAPIRO, Lawrence E. Emoční inteligence dítěte a její rozvoj. Překlad Hana Kašparovská. Vyd. 2. Praha: Portál, 2004. 272 s. Rádci pro rodiče a vychovatele. ISBN 80-7178-964-X..
SHAPIRO, Lawrence E. Emoční inteligence dítěte a její rozvoj. Překlad Hana Kašparovská. Vyd. 3. Praha: Portál, 2009. 267 s. Rádci pro rodiče a vychovatele. ISBN 978-80-7367-648-
SCHULZE, Ralf, ed. a ROBERTS, Richard D., ed. Emoční inteligence: přehled základních přístupů a aplikací. Vyd. 1. Praha: Portál, 2007. 367 s. ISBN 978-80-7367-229-4.        WEDLICHOVÁ, Iva. Emoční inteligence. 1. vyd. V Ústí nad Labem: Univerzita J.E. Purkyně, 2011. 126 s. Skripta. ISBN 978-80-7414-347-2.
WEDLICHOVÁ, Iva. Emoční inteligence a její využití v pedagogické praxi: učební text k workshopu. Vyd. 1. Ústí nad Labem: Univerzita J.E. Purkyně, 2003. 56 s. ISBN 80-7044-487-8.
WILDING, Christine. Emoční inteligence: vliv emocí na osobní a profesní úspěch. Vyd. 1. Praha: Grada, 2010. 238 s. Psychologie pro každého. ISBN 978-80-247-2754-7.
Vyhodnocování testů emoční inteligence:
http://www.testcentrum.com/soubor/MSCEIT_report
Použité zdroje:
https://aleph.nkp.cz/F/XVXK2HKKMVGQ7MJMLKQFB7VKG7L9LSYMTJ7ELYG5RUCLXGBCJD-46121?func=file&file_name=find-b
http://www.hrforum.cz/emocni-inteligence-vedomosti-vas-nespasi/
https://theses.cz/id/gq3w38/Sadkov_Tereza_-_Rozpoznvn_emoc_ve_vztahu_k_celkov_emon_in.pdf
Obor
Psychologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
16.10.2018 15:45
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu