Poradíte mi, kam se obrátit v případě, že hledám způsob stát se znalcem či soudním znalcem v oboru hazardu.
Text dotazu
Dobrý den,
Mgr. Albena Atanasova
a.atanasova@seznam.cz
Odpověď
Dobrý den, ke jmenování soudním znalcem je nezbytné splnit zákonné podmínky, které naleznete v zákoně č. 36/1967 Sb., o znalcích a tlumočnících, který byl naposledy novelizován zákonem č. 444/2011 Sb., s účinností od 01. 01. 2012 (dále jen Novela zákona). V závislosti na oboru musíte podstoupit také případné přezkoušení před poradním sborem předsedy krajského soudu (dále jen KS) nebo ministra spravedlnosti.
Podrobnější informace naleznete v přiloženém článku.
Ve vašem případě připadají v úvahu obor "Ekonomika", odvětví "Ekonomická odvětví různá" - (rizika daňových úniků při provozování sázkových her, loterie a sázkové hry), dále obor "Elektronika", odvětví "Elektronika" - (přístrojová technika,losovací zařízení,hrací automaty) .
Přeji pěkný den
Jan Emmer
Použité zdroje
http://www.znaleckyportal.c[…]ectvi-obecne&Itemid=306
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
Praha
Knihovna
Datum zadání dotazu
07.05.2015 09:14
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu