polský seriál Cesta
Text dotazu
Pěkný den,
obracím se na Vás z Národního filmového archivu. Potřebujeme zjistit s jakým názvem se distribuovalo v Čechách jednotné části polského seriálu "Cesta" (Droga, rež. S. Checinski, česká premiéra: 1.3.1975). Bohužel v ČT nenašly se žádné informace ohledně této věci. Napadlo nás se obrátit na Knihovnu, jestli byste neporadili, zda li by se nenašel nějaký týdeník s televizním programem, ve kterém by se to dalo dopátrat?
Předem děkuji za veškerou odpověd.
Odpověď
Dobrý den,
omlouváme se za opožděnou odpověď.
Podařilo se nám vyhledat televizní program v Lidové demokracii. Z něj usuzujeme, že nejpravděpodobněji zde seriál šel pod názvem "Bitva".
Pro jistotu ale vypisujeme ještě celý program s veškerými poznámkami, které zde byly uvedeny.:
TELEVIZE
Sobota - 1.března 1975
9.30   Muzeum slavné historie
10.00 Život a bronz (o J.V.Myslbekovi)
10.30 Volejte policii 110 (3. část)
11.55 Hovoříme rusky II.
12.25 Hovoříte německy?
12.55 Spektrum
13.25 O ptačí víle a statečném pastýři (pohádka)
14.40 Fantazie staletí (za člověkem doby renesanční)
15.10 Z tance do tance (B)
15.50 Panamský průplav
16.20 Zelená léta
17.05 Bitva (1. díl inscenace)
18.05 Dostaveníčko na Vysočině
19.30 K mezinárodním událostem
19.45 Nad dopisy diváků
20.00 Tři nevinní (kriminál. komedie)
21.40 Branky, body, vteřiny
21.55 Vyberte si písničku (B)
23.20 F. Vlček : Nactiutrhač
II. PROGRAM
17.20 Šest žen Jindřicha VIII. (3. část)
18.40 Večerníček (B)
19.30 Po loveckých stezkách (B)
20.00 Televarieté (B)
21.30 V. Körner : Královské usínání (hra   B)
Dále existuje např. tato kniha:
* Medová, Milena, ed., Jindrová, Zuzana, ed. a Svobodová, Ludmila, ed. Televizní program 1975: Podklady, výročí. Praha: Čs. televize, 1974. 144, [1] s.
[ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000462909&local_base=NKC ]. Bohužel se k ní momentálně, dokud neskončí revitalizace knihovny, nedostaneme. Zatím bohužel nejsme schopni říci, jak dlouho bude ještě revitalizace trvat.
Obor
Divadlo, film, tanec
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
02.01.2014 14:22
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu