Politický vývoj v ČR a Polsku
Text dotazu
Dobrý den, potřebovala bych doporučit literaturu týkající se tématu seminární práce na téma: Srovnání politického vývoje v ČR a v Polsku od rozpadu Varšavské smlouvy. Díky za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
součástí zpracování seminární práce je i výběr literatury.
Národní knihovna ČR vystavuje volně na webu svoje katalogy a databáze, ze kterých můžete sama vybírat (elektronický katalog, báze NKC a článková databáze ANL) na www.nkp.cz (pomocí klíčových slov nebo předmětových hesel).
Doporučujeme např.:
ADAMSKI, W., MOCHONIN, P., ZAPF, W. Transformace a modernizační výzvy Česko-Německo-Maďarsko-Polsko-Slovensko. Praha: Sociologický ústav Akademie věd České republiky, 2001.
HOLMAN, Robert. Transformace české ekonomiky. V komparaci s dalšími zeměmi střední Evropy. Praha: CEP, 2000.
ŠAFAŘÍKOVÁ, Vlasta. Transformace české společnosti 1989-1995. Brno: Doplněk, 1996.
TOMŠÍK, Vladimír. Proces ekonomické transformace v zemích střední východní Evropy. Studie z hospodářských dějin č.8 a 9. Praha: VŠE, 1999.
Czechy. Daleko czy blisko? : stzcyen-kwiecien 2005. Warszawa: Biblioteka Narodowa, 2005.
Obor
Politické vědy. Vojenství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
20.07.2012 15:07
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu