politický systém ve Francii
Text dotazu
Dobrý den,
Hledám (zatím bezúspěšně) nějaké publikace, kde bych našel informace o politických stranách a politickém systému ve Francii. Předem děkuji
Odpověď
Dobrý den,
informace o francouzském politickém systému a francouzských politických stranách najdete například v publikacích:
Perottino, M.: Francouzský politický systém. Praha : SLON, 2005.
Dvořáková, V. a kol.: Komparace politických systému : Základní modely demokratických systémů. Praha : Vysoká škola ekonomická, 2008.
Dvořáková, V. a kol.: Komparace politických systémů I. Praha : Vysoká škola ekonomická : Fakulta mezinárodních vztahů, 2005.
Zajímavé pro vás mohou být i publikace:
Murray, R.: Parties, Gender, Quotas and Candidate Selection in France. New York : Palgrave Mcmillan, 2010
Obor
Politické vědy. Vojenství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
27.01.2012 09:49
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu