Politický systém ČR 1948-1989
Text dotazu
Chtěla jsem se zeptat, zda mi můžete doporučit nějaké knihy a sborníky do bibliografie k seminární práci na téma Politický systém České republiky 1948 - 1989? Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
informace k tématu by mohly být např. v těchto knihách:
Politický systém českých zemí 1848–1989 / Stanislav Balík ... [et al.].  -- 2. vyd..  -- Brno : Masarykova univerzita, Mezinárodní politologický ústav, 2007.  -- 180 s. ; 21 cm.  -- (Monografie ; sv. č. 9)
ISBN: 978-80-210-4250-6 (brož.)
Vodička, Karel, 1949-
Politický systém České republiky : historie a současnost / Karel Vodička, Ladislav Cabada.  -- 2., aktualiz. a rozš. vyd..  -- Praha : Portál, 2007.  -- 374 s. : il., mapy ; 24 cm.
ISBN: 978-80-7367-337-6 (váz.)
Nebroj, Pavel
Politický systém v Československu po roce 1948.  -- Ostrava : Item, 1991.  -- 18 s.
ISBN: (brož) :
Totalitarismus (sympozium)
Totalitarismus ....  -- Plzeň : Katedra antropologie, Fakulta filozofická Západočeské univerzity, 2005-.  --    sv. ; 23 cm.  --  1x ročně.
Pokud byste potrebovala více zdroju, jedna se jiz o vytvoreni reserse, coz je sluzba placena.
Obor
Politické vědy. Vojenství
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
08.12.2010 12:19
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu