Politické strany
Text dotazu
Dobrý den, potřebovala bych najít literaturu na téma Politické strany a stranické systémy. Předem děkuji!
Odpověď
Dobrý den,
Děkujeme za Váš dotaz. Literatura na zvolené téma je rozsáhlá, ale pro začátek doporučujeme:
SARTORI, Giovanni. Strany a stranické systémy: schéma pro analýzu. 1. vyd. Brno: Centrum pro studium demokracie a kultury, 2005. 466 s. Klasikové společenských věd. ISBN 80-7325-062-4.
Pozn. Tato kniha neobsahuje samostatnou bibliografii, pouze bibliografické odkazy rozptýlené v poznámkovém aparátu.
STRMISKA, Maxmilián et al. Politické strany moderní Evropy: analýza stranicko-politických systémů. Vyd. 1. Praha: Portál, 2005. 727 s. ISBN 80-7367-038-0.
Součástí tohoto díla je poměrně rozsáhlá bibliografie.
HLOUŠEK, Vít, KOPEČEK, Lubomír a ŠEDO, Jakub. Politické systémy. 2. aktualizované vydání. Brno: Barrister & Principal Publishing, 2018. 292 stran. ISBN 978-80-7485-150-6.
I toto dílo obsahuje bibliografii.
Tato díla tvoří vhodný odrazový můstek pro studium. Pokud byste chtěla svůj zájem přesněji zaměřit, neváhejte se na nás obrátit.
Obor
Politické vědy. Vojenství
Okres
Praha
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
23.10.2018 14:31
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu