Policie ČR
Text dotazu
Dobrý den, nemohu najít odpověď na otázku: Činnost policie upravuje jaká právní norma? Můžete mi prosím pomoct. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den, činnost policie upravuje zákon o policii ČR 273/2008 Sb. Více i samotný text zákona najdete na stránkách Policie ČR (http://www.policie.cz/) - rubrika O nás / Policejní reforma.
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
24.09.2009 17:03
Pavla píše:
Neděle 03.05.2020 00:33
Zdravim,kazdopadne v prvni rade kdyz se nekdo na neco zavazneho chce otazat melo by mu byt vyhoveno.Ja mam tez urcity dotaz ale zajimalo by me kde se zde dotazat.....
PSK - admin píše:
Pondělí 04.05.2020 10:15
Dobrý den,
pokud se chcete dotázat Policie ČR, pak bychom Vám doporučili využít následující kontakty: https://www.policie.cz/clan[…]na-nasledujici-adresy.aspx.
Služba PSK (Ptejte se knihovny) zodpovídá dotazy především s použitím literatury a dalších informačních zdrojů. V případě, že potřebujete zodpovědět dotaz s tím, že je pro vás zásadní právní závaznost odpovědi, pak je třeba se obrátit na odborníky - právníky, advokáty.
Více k pravidlům služby PSK najdete zde: https://www.ptejteseknihovny.cz/o-sluzbe/pravidla.
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu