Pohádky Karla Viky s ilustracemi J. Lady
Text dotazu
Dobrý den, ráda bych se informovala, zda nemáte zdokumentováno v jakém roce vyšly pohadky od Karla Viky doplněné ilustracemi Josefa Lady.
Odpověď
Dobrý den,
kniha vyšla v těchot letech:
Vika, Karel, 1875-1941
Pohádky / Karel Vika ; kresby od Josefa Lady. -- Praha : nákl. vlast., [1911]. -- 1 l., 131, 1 s. ; 12°. -- (Knihy ; II, 3)
Vika, Karel, 1875-1941
Pohádky / Karel Vika ; Kresby od Josefa Lady. -- 2. vyd.. -- Praha : nákl. vlast., 1916. -- 132 s. : 4 barvotisky ; 12°. -- (Knihy ; II, 3)
Vika, Karel, 1875-1941
Pohádky / Karel Vika ; Kresby od Josefa Lady. -- 3. vyd.. -- Praha : nákl. vlast., [1918]. -- 115 s., 1 l. ; 12°. -- (Knihy ; II, 3)
Vika, Karel, 1875-1941
Pohádky / Karel Vika [pseud.] ; Obrázky Josefa Lady. -- Sedmé, rozšířené vydání. -- V Praze : Vikovo nakladatelství, 1947 (Cíl). -- 123-[II] s. : [IV] barev. obr. příl. ; 4°
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
10.04.2012 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu