podpisy akademických malířů
Text dotazu
Existuje literatura o podpisech ak.malířů?
Odpověď
Dobrý den,
Signatury českých a slovenských výtvarných umělců. Ostrava : Výtvarné centrum Chagall, 1995. 263 s.
Signatury a podpisy českých a slovenských výtvarných umělců jsou uváděny také (ne ovšem u všech hesel) v:
Slovník českých a slovenských výtvarných umělců 1950-1997. D. I : A-Č. - D. XV : St-Šam. Ostrava : Výtvarné centrum Chagall, 2005.
Zahraniční umělci:
Bénézit, E. Dictionnaire critique et documentaire des peintres sculpteurs dessinateurs et graveurs de tous les temps et de tous les pays ... Nouvelle édition ... T. 1 : AA-Beduschi - 14 : Valentin - ZYW. Paris : Gründ, 1999. (Signatury nejsou uvedeny u všech hesel!)
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
26.02.2008 17:00
Andrea Nejtková píše:
Sobota 04.06.2016 11:19
Dobrý den, mohu se optat kde zjistím jaký malíř namaloval obraz co mám doma, když nemohu rozluštit podpis?
Děkuji
Nejtková
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu