Podniková diagnostika
Text dotazu
Píši diplomovou práci z oblasti podnikové
diagnostiky. Mohli byste mi, prosím, doporučit nějaké zdroje na toto téma?
Odpověď
Dobrý den,
uvádíme doporučené zdroje:
Literatura:
Bělohlávek, František: Management. Olomouc : Rubico, 2001. ISBN 80-85839-45-8 (váz.)
Mařík, Miloš: Finanční analýza a plánování v obchodních podnicích. Praha : Vysoká škola ekonomická, 1996. ISBN 80-7079-487-9 (brož.)
Umlaufová, Miloslava: Prevence a řízení podnikatelské krize v aktuálním českém hospodářském prostředí. Praha : Victoria Publishing, 1995. ISBN 80-85865-52-1 (brož.)
Winterling, Klaus: Jak se provádí (preventivně) krizový management. Praha : Babtext, [1992]. ISBN 80-900178-5-1 (brož.)
Antušák, Emil: Krizový management :  hrozby, krize, příležitosti . Praha : Wolters Kluwer Česká republika, 2009. ISBN 978-80-7357-488-8 (brož.).
Zuzák, Roman: Krizové řízení podniku. Praha : Grada, 2009. ISBN 978-80-247-3156-8 (váz.).
Synek, Miloslav: Manažerská ekonomika. Praha : Grada, 2011. ISBN 978-80-247-3494-1 (váz.).
Synek, Miloslav: Podniková ekonomika. Praha : C.H. Beck, 2010. ISBN 978-80-7400-336-3 (brož.).
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
11.04.2012 11:10
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu