Podnikatelský plán, studie proveditelnosti
Text dotazu
Jakoukoliv literaturu týkající se ekonomických projektu (nejlépe i
případové studie). Klíčova slova – Economic analysis, case studies.
Prosím o upřesnění vašeho dotazu: termín ekonomický projekt je používán
např. v oblasti památkové péče nebo politiky (ekonomicko-politický
projekt
jednotné evropské měny). Konkrétněji pak jsou více používány termíny -
ekonomické hodnocení projektu, podnikatelský projekt (plán, záměr),
finanční projekt, investiční projekt, sponzorský projekt a pod. Rovněž
uvedená klíčová slova jsou nesmírně široké pojmy, při jejich zadání do
vyhledavače katalogu vám zobrazí stovky i tisíce dokumentů. Ostatně
můžete
vyzkoušet, Souborný katalog VŠE je pro prohlížení dostupný na adrese
http://library.vse.cz. Vyhledávat můžete podle různých kritérií ( nejlépe
všechna slova nebo předmětová hesla).
Podnikatelský plán, či studie proveditelnosti.
Odpověď
V přiloženém seznamu najdete literaturu a internetové odkazy k tématu
podnikatelský plán, studie proveditelnosti. Veškerá uvedená literatura se
nachází ve fondu knihovny VŠE, informace o její aktuální dostupnosti můžete
ověřit v on-line katalogu na adrese http://library.vse.cz. Vysokoškolské
kvalifikační práce  neuvádím, ale je možné je také dohledat v katalogu
knihovny, pro externí uživatele knihovny jsou dostupné pouze z počítačů ve
studovně po předchozí registraci a získání přístupových práv do počítačové
sítě VŠE.
Literatura:
Srpová, Jitka: Podnikatelský plán. Praha : Oeconomica, 2007. ISBN
978-80-245-1263-1 (brož.).
Fotr, Jiří: Manažerské rozhodování :  postupy, metody a nástroje. Praha :
Ekopress, 2006. ISBN 80-86929-15-9 (váz.)
Fotr, Jiří: Podnikatelský záměr a investiční rozhodování. Praha : Grada,
2005. ISBN 80-247-0939-2 (váz.).
Fotr, Jiří: Jak připravit optimální podnikatelský projekt. Praha : Eurovia,
[1993]. ISBN 80-901186-0-7 (brož.).
Synek, Miloslav: Manažerská ekonomika. Praha, Grada 2007. ISBN
978-80-247-1992-4 (váz.)
Synek, Miloslav: Podniková ekonomika. Praha, Beck 2006. ISBN 80-7179-892-4
(váz.)
Peters, Michael P. - Hisrich, Robert D.: Založení a řízení nového podniku.
Praha : Victoria Publishing, 1996. ISBN 80-85865-07-6 (váz.).
Vejdělek, Jiří: Jak založit nebo převzít podnik. Praha : Grada, 1997. ISBN
80-7169-234-4 (brož.).
Kislingerová, Eva: Manažerské finance. Praha, Beck 2007. ISBN
978-80-7179-903-0 (váz.)
Marek, Petr: Studijní průvodce financemi podniku. Praha : Ekopress, 2009.
ISBN 978-80-86929-49-1 (brož.)
Veber, Jaromír: Podnikání malé a střední firmy. Praha : Grada, 2008. ISBN
978-80-247-2409-6 (váz.).
Hrdý, Milan: Strategické finanční řízení a investiční rozhodování. Praha :
Bilance, 2008. ISBN 80-86371-50-6 (brož.)
Fotr, Jiří: Strategické finanční plánování. Praha : Grada, 1999. ISBN
80-7169-694-3 (brož.).
Struck, Uwe: Přesvědčivý podnikatelský plán : předpoklad získání potřebného
kapitálu. Praha : Management Press, 1992. ISBN 80-85603-12-8 (brož.)
Internetové zdroje:
Příručka pro podnikatele – dostupná z:
http://www.businessinfo.cz/files/2008/080220_priruckapodnikani_HKCR.pdf
http://www.businessinfo.cz/cz/clanek/zdroje-financovani-z-eu/obecna-metodika-pro-studie/1000522/12037/
http://cs.wikipedia.org/wiki/Studie_proveditelnosti
http://www.strukturalni-fondy.cz/CMSPages/GetFile.aspx?guid=da997b5b-1ddd-443c-9a9a-6d190166dfa7
http://www.czechinvest.org/data/files/inovace-projekt-iii-vyzva-osnova-studie-proveditelnosti-1387-cz.pdf
http://www.mediafactory.cz/produkty/podle-typu-sluzeb/projektovy-management-systemova-integrace/studie-proveditelnosti
http://www.czechinvest.org/data/files/podnikatelsky-plan-48-cz.pdf
http://www.businessinfo.cz/cz/rubrika/podnikatelsky-plan/1001521/
http://www.podnikatel.cz/clanky/podnikatelsky-plan-jeden-z-piliru-podniku/
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
11.01.2010 12:01
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu