podnikatelské subjekty v oblasti cestovního ruchu
Text dotazu
Dobrý deň, kde by som našla nejaké periodiká a publikácie na tému: subjekty cestovného ruchu, prípadne viete mi poradiť nejakú literatúru? Ďakujem.
Odpověď
Dobrý den, domníváme se, že máte na mysli podnikatelské subjekty v oblasti cestovního ruchu. To by poté zahrnovalo širokou škálu- ubytování, pohostinství, dopravní obsluha, služby spojené s cestovním ruchem- informační střediska, obchody, kultura, atd. Literatury je v takovém případě velké množství, příkladem vybíráme:
* HAMARNEHOVÁ, Iveta. Připravenost českých podnikatelských subjektů v cestovním ruchu na vstup do EU. Praha : Oeconomica, 2005. 66 s. ISBN 80-245-0989-X.
* SYSEL, Jiří. Cestovní kancelář, cestovní agentura a informační středisko v cestovním ruchu. Vyd. 1.. Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2008. 40 s. ISBN 978-80-86578-75-0.
* INDROVÁ, Jarmila a kol. Cestovní ruch : (základy). Vyd. 1.. Praha : Oeconomica, 2007. 119 s. ISBN 978-80-245-1252-5
* Aktuality cestovního ruchu. Praha : Asociace českých cestovních kanceláří a agentur, 1994-. --    sv.
* COT business : communication on-line travel : časopis pro profesionály v cestovním ruchu : = magazine for professionals in travel & tourism. Praha : C.O.T. media, 1999-. --    sv. ISSN 1212-4281.
* Informační bulletin : odborný časopis pro rozvoj a služby cestovního ruchu. Praha : PE-SET-PA, 1990-. --    sv. ISSN 1210-1559.
Další literaturu naleznete pomocí online katalogu NK ČR (NKC), Souborného katalogu SKC, Souborného katalogu periodik SKC/P, České národní bibliografie ČNB, Články v českých novinách, časopisech a sbornících (ANL), vše na adrese http://sigma.nkp.cz/F.
Vyhledávat můžete podle předmětu (klíčových slov), obecněji "všechny údaje".
Do vyhledávacího pole můžete zadat slovní spojení: cestovní ruch (na tento samotný předmět velmi mnoho výsledků, vhodné následné zpřesnění nebo filtrace dotazu)+ přidat specifičtější oblast- pohostinství, služby, podnik*
(* slouží pro pravostranné rozšíření výrazu, tzn. podnik, podniky, podnikání, apod.).
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
29.04.2009 12:28
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu