Počet legionářů na Berounsku
Text dotazu
Kolik legionářů bylo z města Berouna a kolik z ostatních obcí tehdejšího
berounského okresu. Děkuji
Odpověď
Beroun  - 118 legionářů
Beroun - Hostim - 6 legionářů
Beroun - Jarov - 4 legionářů
Beroun - Zdejcina - 6 legionářů
dále je v Seznamu legionářů Berounska uvedeno dalších víc jak 100 obci. Není bohužel možné, abych je všechny vypisoval. Můžete je najít v knize:
TOPINKA, J. Legionáři Berounska. 1914-1920 : první odboj : vzpomínky : seznamy. Beroun : Okresní úřad, 2001. 86 s.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
13.02.2009 09:51
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu