Po kom je pojmenována Houškova ulice , Plzeň 2 ?
Text dotazu
Po kom je pojmenována Houškova ulice , Plzeň 2 ?
Odpověď
Dobrý den,
Houškova ulice je pojmenována po JUDr. Karlovi Houškovi, plzeňském purkmistrovi. Žil v letech 1833 až 1889.
Použité zdroje
ČEKANOVÁ, Markéta. Víte, kde bydlíte?: encyklopedie ulic západních Čech. Starý Plzenec: FORMÁT, 1997. 58 s. ISBN 80-901453-8-8.
Signatura Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje: 391A62726
http://aleph.svkpl.cz:80/F?[…]l_base=PNA01&format=999
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
Plzeň-město
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
12.03.2015 16:21
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu