Plzeňský Prazdroj
Text dotazu
Dobrý den,
ráda bych se dozvěděla co nejvíce informací o Plzeňském Prazdroji.
Předem děkuji za odpověď
Odpověď
Dobrý den,
dotaz na plzeňský Prazdroj je zpracován v archivu služby Ptejte se knihovny, viz http://www.ptejteseknihovny.cz/dotazy/plzensky-prazdroj
Knihy můžete hledat např. v elektronickém katalogu NK ČR na www.nkp.cz, katalogy a databáze, báze NKC - knihy a stejným způsobem i články v českých periodikách, báze ANL - články. Vyhledávání je  možné podle klíčových slov (předmětových hesel).
Zde je několik dalších knih,  které nejsou uvedeny v předešlé odpovědi v archivu PSK, viz výše a také článků; na ukázku pro Vaši představu:
NKC - knihy:
Hlavni zahlavi       Mazak, Eduard, 1943-
Nazev                     Firemni kultura a eticke kodexy / Eduard Mazal
Vydani                    1. vyd.
Nakl. udaje          Praha : Bankovni institut vysoka skola, 2010
ISBN                       978-80-7265-075-0 (broz.)
Hlavni zahlavi       Vanecek, Drahos, 1930-
Nazev                     Marketing a logistika v potravinarskem prumyslu a zemedelstvi : vedecka monografie / Drahos Vanecek, Radek Tousek, Kamil Picha
Vydani                   1. vyd.
Nakl. udaje          Ceske Budejovice : Jihoceska univerzita, Ekonomicka fakulta, 2007
ISBN                       978-80-7040-933-6 (broz.)
Hlavni zahlavi       Technologie a hodnoceni vyrobku napojoveho prumyslu (17. : 2006 : Plzen, Cesko)
Nazev                     XVII. konference Technologie a hodnoceni vyrobku napojoveho prumyslu : [sbornik souhrnu prednasek : reprezentacni koutek Plzenskeho Prazdroje, Plzen 15.-16. cervna 2006] / Ceska spolecnost chemicka, odborna skupina Kvasna chemie a biotechnologie CSCH pobocka Plzen, Ustav   kvasne   chemie a bioinzenyrstvi, VSCHT Praha, Plzensky Prazdroj a.s.
Nakl. udaje          V Praze : Vysoka skola chemicko-technologicka, 2006
ISBN                        80-7080-609-5 (broz.)
Nazev                Prazdroj ceskeho kresleneho humoru : narodni soutez o nejlepsi kresleny vtip na tema pivo : encyklopedie ceskych karikaturistu / [editor Vladimir Jurina ; usporadal a medailonky autoru napsal Ivan Hanousek]
Nakl. udaje      Plzen : Pro Plzensky Prazdroj vydala NAVA, 2005
ISBN                   80-7211-194-9 (Nava : broz.)
Nazev                Prazdroj ceske kultury : umeni inspirovane pivem : katalog k vystave poradane ve vystavni sini Manes od 4. do 26. zari 2003 = The fount of Czech culture : art inspired by beer / [texty Eugen Brikcius ... et al. ; preklad Adrian Dean]
Nakl. udaje       [Praha] : Pro Plzensky Prazdroj vydal Kuklik, 2002
ISBN                    80-86079-08-2 (Kuklik : broz.)
Hlavni zahlavi    Vogeltanz, Evzen
Nazev                    Plzensky Prazdroj v obrazech / Uspor. Evzen Vogeltanz ; Fot.: [kol.] ; Text: Zbynek Kovanda
Vydani                  1. vyd.
Nakl. udaje          Plzen : Zapadoces. nakl., 1972 (Praha : PG 3)
Odkazy                 http://kramerius4.nkp.cz/search/handle/uuid:08e69d20-c4db-11e3-aec3-005056827e52 - Digitalizovany dokument
Nazev                Plzensky prazdroj : mestansky pivovar v Plzni : zalozen roku 1842
Nakl. udaje       [V Plzni : Akc. spol. pro prum. tiskovy, drive Leo Kuche, 1907]
ISBN                    (Broz.)
ANL - články:
Hlavni zahlavi       Koren, Jiri
Nazev                      Pivni cesta z Zatce do Plzne aneb Kde vse zacina / Jiri Koren ; [zapsal] (mv)
Zdroj. dokument  Plzensky denik, ISSN 1210-5139 Roc. [23], c. 215 (13.09.2014), s. 4 [23]:215
Hlavni zahlavi       Kejha, Josef, 1948-
Nazev                      Zasilka pozehnaneho piva putuje z Plzne do Vatikanu : Plzensky Prazdroj - pribeh, ktery neprestava inspirovat / 52. [cast] Josef Kejha, Jiri Janouskovec, Vladimir Jurina
Zdroj. dokument   Plzensky denik, ISSN 1210-5139 Roc. [23], c. 54 (05.03.2014), s. 8 [23]:54
Hlavni zahlavi       Kejha, Josef, 1948-
Nazev                     Prazdroj chutnal Armstrongovi i Gagarinovi : Plzensky Prazdroj - pribeh, ktery neprestava inspirovat / 36. [cast] Josef Kejha, Jiri Janouskovec, Vladimir Jurina
Zdroj. dokument   Plzensky denik, ISSN 1210-5139 Roc. [22], c. 258 (06.11.2013), s. 6 [22]:258
Hlavni zahlavi       Kejha, Josef, 1948-
Nazev                     Plzenske pivo dobylo i jizni pol : Plzensky Prazdroj - pribeh, ktery neprestava inspirovat / 35. [cast] Josef Kejha, Jiri Janouskovec, Vladimir Jurina
Zdroj. dokument  Plzensky denik, ISSN 1210-5139 Roc. [22], c. 252 (30.10.2013), s. 6 [22]:252
Hlavni zahlavi       Kejha, Josef, 1948-
Nazev                    Po unoru 1948 prichazi dlouha era vlady komunistu : Plzensky Prazdroj - pribeh, ktery neprestava inspirovat / 31. [cast] Josef Kejha, Jiri Janouskovec, Vladimir Jurina
Zdroj. dokument   Plzensky denik, ISSN 1210-5139 Roc. [22], c. 228 (01.10.2013) [22]:228
Hlavni zahlavi       Kejha, Josef, 1948-
Nazev                     Dusne protektoratni pomery i v Mestanskem pivovaru : Plzensky Prazdroj - pribeh, ktery neprestava inspirovat / 28. [cast] Josef Kejha, Jiri Janouskovec, Vladimir Jurina
Zdroj. dokument  Plzensky denik, ISSN 1210-5139 Roc. [22], c. 211 (10.09.2013), s. 8 [22]:211
Hlavni zahlavi       Kejha, Josef, 1948-
Nazev                      Mestansky pivovar ovladl a rozprodal konkurencni Prior : Plzensky Prazdroj - pribeh, ktery neprestava inspirovat / 24. [cast] Josef Kejha, Jiri Janouskovec, Vladimir Jurina
Zdroj. dokument   Plzensky denik, ISSN 1210-5139 Roc. [22], c. 187 (13.08.2013), s. 8 [22]:187
Hlavni zahlavi       Kejha, Josef, 1948-
Nazev                     Za valky se vyrabelo i umele pivo zname jako Pivolin : Plzensky Prazdroj - pribeh, ktery neprestava inspirovat / 21. [cast] Josef Kejha, Jiri Janouskovec, Vladimir Jurina
Zdroj. Dokument  Plzensky denik, ISSN 1210-5139 Roc. [22], c. 169 (23.07.2013), s. 8 [22]:169
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
Praha
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
20.04.2015 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu