Platební morálka
Text dotazu
Dobrý den,
nemůžu se dopátrat jakékoliv publikace na téma "platební morálka". Existuje něco takového? Ideálně v tištěné podobě.
Odpověď
Dobrý den,
zřejmě se ani nedopátráte, publikace, která by se věnovala platební morálce pravděpodobně neexistuje. Uvedené práce se tématu alespoň dotýkají, snad vám pomohou.
Závěrečné práce
http://ciks.vse.cz/knihovna/Ruzne/vskp_dostupnost.aspx
Suchánková, Teresa. Podnikatelská etika a platební morálka v kontextu s kulturou jednotlivých národů. Praha, 2010. Vedoucí práce Miroslava Zamykalová.
Malegová, Emília. Platobná morálka ako faktor konkurencieschopnosti. Praha, 2010. Vedoucí práce Eva Černohlávková.
Protivová, Eva. Etické a morální aspekty podnikání v České republice. Praha, 2009. Vedoucí práce Karel Gabriel.
Literatura
http://library.vse.cz
Nesnídal, Jiří. Kladivo na dlužníky. Ostrava: Sagit, 1996. 135 s. Edice A5. ISBN 80-85789-83-3.
Lautenschläger, Franz. Zákeřné fauly v podnikání. Praha: Grada, 1994. 121 s. ISBN 80-7169-111-9.
Dytrt, Zdeněk a kol. Manažerská etika v otázkách a odpovědích: jde morálka a úspěch v byznysu dohromady?. Vyd. 1. Brno: Computer Press, 2011. 200 s. ISBN 978-80-251-3344-6.
http://www.businessinfo.cz/
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
11.04.2014 10:44
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu