Píseň "..až budu pryč, nezapomeň.."
Text dotazu
Dobrý den,hledám písničku kde se zpívá "...až budu pryč,nezapomeň..." Je to písnička z tohohle roku
Odpověď
Dobrý den, píseň, kterou hledáte, by mohla být tato:
Pyžamo - text
Až budu pryč, tak nezapomeň
ode mě klíč, nezhasínej oheň
piano nech, rači otevřený
a pyžamo vem si až někdo zazvoní.
Lá,lá,lá,la,la,la Lá,lá,lá,la,la,la
Až půjdeš spát, malým pusu dej
nepouštěj jim Doors, rači pust Yesterday.
Kdyby se náhodou, na mě někdo ptal
proveď ho zahradou, ale nepouštěj dál.
Lá,lá,lá,la,la,la Lá,lá,lá,la,la,la
Ref. A co když nebudem mít víc,
než holí zdi a na nich nic.
Potom až zjistíš že jsem lhal.
Miluj mě dál, miluj mě dál.
Až vrátím se zpět, tak mi připomeň
kde stojim teď a kde je pevná zem.
Obrazy na stěnách, ať střeží náš dům
a ty čase v hodinách, rychleji pluj.
Lá,lá,lá,la,la,la Lá,lá,lá,la,la,la
Ref. A co když nebudem mít víc,
než holí zdi a na nich nic.
3x Potom až zjistíš že jsem lhal.
Miluj mě dál, miluj mě dál.
MOTHER'S ANGELS - PYŽAMO (2012)
www.mothersangels.cz/Text_Pyzamo.pdf
http://bandzone.cz/mothersangels
MOTHER'S ANGELS - PYŽAMO (2012). Hudba: Mother's Angels. Text: Jakub Dryml. 1.SLOKA. D. Ami. Až budu pryč, tak nezapomeň. G ode mě klíč, nezhasínej ...
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
15.12.2015 11:34
Honza píše:
Čtvrtek 18.08.2022 16:50
Ahoj,
akordy by prosím nemáte?
PSK - admin píše:
Pátek 19.08.2022 13:55
Dobrý den, bohužel akordy jsme k písni jsme na internetu nenalezli, ani informaci o tom, že by kapela vydala např. svůj zpěvník. Mohl byste kapelu kontaktovat třeba na Facebooku.
S pozdravem
služba PSK
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu