Peru, makroekonomické ukazatele
Text dotazu
Dobrý den,sháním 5 základních makroekonomických ukazatelů Peru,za posledních 6 let.Prosím o zaslání těchto údajů,nebo alespoň rady,kde bych tyto aktuální údaje našla. Předem děkuji.
Odpověď
Vas dotaz je na Narodni knihovnu CR uzce oborove zamereny, takze Vam zrejme nedokazeme odpovedet dostatecne. Na internetu se nam podarilo nalezt nekolik odkazu s informacemi, ktere pravdepodobne hledate, vsechny jsou v anglictine.
* Economic and Financial Data for Peru
http://www.bcrp.gob.pe/English/WEstadistica/data.htm
* Peru - economic indicators (1999 - 2004) http://www.latin-focus.com/latinfocus/countries/peru/pereimonetary.htm
* Peru - economic structure (2004)
http://www.economist.com/countries/Peru/profile.cfm?folder=Profile-Economic%20Structure
* CIA World Factbook (udaje pro rok 200, cast Economy) http://www.cia.gov/cia/publications/factbook/geos/pe.html
Pozadovane udaje byste take mohla ziskat v nasledujicich institucich: Banco Central de Reserva del Peru (Central Reserve Bank of Peru) - http://www.bcrp.gob.pe/ - nebo statistickem urade Peru El Instituto Nacional de Estadística e Informática (stranky pouze ve spanelstine) - http://www.inei.gob.pe/ .
Pro ziskani podrobnejsich informaci bychom Vam doporucili obratit se spise na Centrum knihovnickych a informacnich sluzeb VSE (http://ciks.vse.cz/) nebo Knihovnu CERGE-EI (http://www.cerge-ei.cz/library/).
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
29.02.2008 10:36
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu