perinatologické programy
Text dotazu
Perinatologické programy a jejich využití v praxi
Odpověď
Dobrý den,
k tomuto tématu doporučujeme vyhledávat literaturu v online katalogu Národní knihovny ČR: https://aleph.nkp.cz/cze/nkc. Do vyhledávacího formuláře zadáte klíčová slova, např. perinatologie, novorozenec?, porodnictví, apod. Uvádíme příklady takto vyhledaných záznamů:
-Vybrané kapitoly z perinatologie / Vladimír Fuchs ... [et al.]. V Praze : Karolinum, 2001. 328 s.- Obsahuje bibliografie a rejstřík.
-Perinatální epidemiologie / Zdeněk Štembera. V Praze : Karolinum, 2007. 296 s.
-Porodnická analgezie a anestezie / Antonín Pařízek a kolektiv. Praha : Grada, 2002. 535 s.
-Historie české perinatologie / Zdeněk Štembera. -- Praha : Maxdorf, 2004. -- 403 s. ;
-Porodnictví / Antonín Zwinger et al.. Praha : Galén : Karolinum, c2004., 532 s.
-Zdravotnická statistika. Výsledky ze zpracování "Zpráva o novorozenci" za roky .... -- Praha : Ústav zdravotnických informací a statistiky ČR, 2000-2000. -- 1
-Zdravotnická statistika. Rodička a novorozenec .... -- Praha : Ústav zdravotnických informací a statistiky ČR, [2000]-.
Doporučené internetové odkazy:
https://www.uzis.cz/index.php?pg=vystupy
https://www.perinatologie.eu/
Obor
Lékařství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
01.03.2012 13:24
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu