Pedagogicko-psychologická poradna
Text dotazu
Nevím, kde bych se dozvěděla statistické údaje o pedagogicko-psychologických poradnách u nás. Nemůžete mi poradit?
Odpověď
Dobry den,
statistiku cinnosti pedagogicko-psychologickych naleznete v omezene mire ve vyrocnich zpravach MSMT
http://www.msmt.cz/dokumenty/vyrocni-zpravy, napr.
Vyrocni zprava MSMT 2003 - kapitola B3 - Poradenstvi (s.60-62 ), Vyrocni zprava MSMT 2004 - 1.dil, kapitola 1.6 - Poradenstvi (s.19-23 ), Vyrocni zprava MSMT 2005 - 2.dil, kapitola 9 - Rozvoj poradenstvi v oblasti vzdelavani a pripravy na povolani (s. 57-63 )
Podrobnejsi statistiky jsou zpristupnene na strankach Ustavu pro informace ve vzdelavani (http://www.uiv.cz/rubrika/91, http://www.uiv.cz/clanek/389/427). Pokud by jste potrebovala podrobnejsi nebo jinak strukturovane udaje, pak bychom Vam doproucili obratit se primo na UIV - dsia@uiv.cz.
Ustav pro informace ve vzdelavani - Virtualni oddily statistickych vykazu http://stistko.uiv.cz/virtodd/vyber.asp
- statisticky oddil 62 - Pocet pracovniku pedagogicko-psychologicke poradny
- statisticky oddil 63 - Rozsah pece pedagogicko-psychologicke poradny
- statisticky oddil 64 - Cinnost pedagogicko-psychologicke poradny
- statisticky oddil 65 - Pocet odbornych pracovniku specialne pedagogickeho centra
- statisticky oddil 66 - Rozsah pece specialne pedagogickeho centra
- statisticky oddil 67 - Cinnost specialne pedagogickeho centra
Ustav pro informace ve vzdelavani - Casove rady statistickych ukazatelu http://stistko.uiv.cz/virtodd/rada.asp
Vybrany statisticky oddil je nutne upresnit v poli Polozky oddilu a urcit casove vymezeni pro Rok sberu, pripadne dalsi udaje v polich Uzemi, Zrizovatel a Typ zarizeni.
Ustav pro informace ve vzdelavani - Statisticka rocenka skolstvi 2005/2006 -vykonove ukazatele, kapitola I
http://www.uiv.cz/clanek/431/378 (odkaz na statistiku ve formatu xls je uveden na konci stranky)
Obor
Výchova a vzdělávání
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
16.11.2007 09:48
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu