Edice Pearson English Readers ve fondu knihoven
Text dotazu
Dobrý den, ráda bych motivovala další kamarády, aby si zlepšili angličtinu formou čtení. Máte knihy Pearson English Readers? Všech úrovní? Děkuji moc za pomoc. Přeji hezký den.
Odpověď
Dobrý den,
ve fondu SVK PK máme publikace edice Pearson English Readers Level 2 až Level 6 (9 záznamů v online katalogu po zadání dotazu Pearson English Readers, viz https://bit.ly/2vJW7si) - řazeno abecedně:
BURKE, Kathy, HOPKUNS, Andy, ed. a POTTER, Jocelyn, ed. Mysteries of the unexplained. Harlow: Pearson Education Limited, 2007. 44 s. + 1 CD-ROM.  Pearson English readers. Level 3. ISBN 978-1-292-11038-7 (brožováno).
signatura SVK PK: 391A69806
CARTLEDGE, H. A. Brave new world. Harlow: Pearson Education Limited, 2008. 121 stran + 1 CD (MP3). Pearson English readers. Level 6. ISBN 978-1-4058-8258-3 (brožováno).  ISBN 978-1-4082-7107-0 (CD).
signatura SVK PK: 391A66731
COLLINS, Anne. About a boy. Harlow: Pearson Education Limited, 2008. 92 s. + 1 CD-ROM (CD-ROM a MP3 Audio). Pearson English active readers. Level 4. ISBN 978-1-4479-6766-8 (brožováno).
signatura SVK PK: 391A66720
GLICHRIST, Cherry. The diary of a young girl. Harlow: Pearson Education Limited, 2008. 61 s. + 1 CD (MP3). Pearson English readers. Level 4. ISBN 978-1-4058-8212-5 (brožováno). ISBN 978-1-4082-9257-0 (CD).
signatura SVK PK: 391A66779
GLADWIN, Mary. East of Eden. Harlow: Pearson Education Limited, 2008. 105 s. + 1 CD (MP3). Pearson English readers. Level 6. ISBN 978-1-4058-6526-5 (brožováno). ISBN 978-1-4082-7115-5 (CD
signatura SVK PK: 391A66780
MAHULE, David. Three adventures of Sherlock Holmes. Harlow: Pearson Education Limited, 2008. 67 s. + 1 CD (MP3) Pearson English readers. Level 4. ISBN 978-1-4082-9446-8 (brožováno). ISBN 978-1-4082-9263-1 (CD).
signatura SVK PK: 391A67137
PURVIS, Neal, Wade, Robert a Davies, Will. Johnny English. Harlow: Pearson Education, 2003. 26 s. + 1 MC. Penguin readers. Level 2. Penguin readers audio pack. ISBN 0-582-77957-X.
signatura SVK PK: 391A51113
SHIPTON, Vicky. Wonders of the world. Harlow: Pearson Education Limited, 2010. 44 s. + 1 CD-ROM (CD-ROM a MP3 Audio). Pearson English active readers. Level 2. ISBN 978-1-292-11036-3 (brožováno).
signatura SVK PK: 391A66717
TAYLOR, Nancy. Death on the Nile: level 5. First published. Harlow: Pearson Education, 2008. 96 s. + 1 CD (MP3). Pearson English readers. Level 5. ISBN 978-1-4058-6779-5 (brožováno). ISBN 978-1-4082-7343-2 (CD).
signatura SVK PK: 391A66745
Knihy této edice v dalších knihovnách ČR můžete vyhledat prostřednictvím Souborného katalogu ČR (https://bit.ly/2HsHtXP) a k jejich zapůjčení lze využít meziknihovní službu SVK PK.
Použité zdroje
online katalog SVK PK
www.nkp.cz
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
Plzeň-město
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
23.04.2018 21:12
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu