Partitura Rachmaninov 2. koncert pro klavír a orchestr
Text dotazu
Dobrý den, sháním pro orchestr partituru a nástrojové party na 2. koncert pro klavír S. Rachmaninova. Prosím o radu. Děkuji
Odpověď
Dobry den, ve fondu Hudebniho oddeleni Narodni knihovny CR je pouze uprava (klavirni
vytah) pro dva klaviry (pro klavir a orchestr, ktery je "stazen" do druheho klaviru), viz. zaznamy nize
[C.zaznamu: 001909528]
Rachmaninov, Sergej Vasil'jevic, 1873-1943
Koncert No.2. Soc.18. [hudebnina] : dlja fortepiano sorkestrom. Klavir. -- Moskva : Muzyka, 1977.
-- 95 s.
Cislo tisk.matrice: 4388
[Perelozenije dlja 2 fortepiano.]
Signatury:* 59 C 008656
____________________________________
[C.zaznamu: 001909527]
Rachmaninov, Sergej Vasil'jevic, 1873-1943
Vtoroj koncert dlja fortepiano s orkestrom. Soc.18 [hudebnina] / S. Rachmaninov ; Perelozenije
dlja dvuch fortepiano. -- 2 sv.. -- Moskva : Muzgiz,
1946
Cislo tisk.matrice: Kniha 2090
Kcs 16.-
Obsahuje:[Sv.] 1.: 63 s. -- [Sv.] 2.: 63 s.
Signatury:* 59 A 008018
Partitury ve fondu NK CR jsou spise vyjimecne.
Doporucujeme Vam obratit se na Cesky rozhlas http://www.rozhlas.cz/nakladatelstvi/centrum/ nebo na hudebni vydavatelstvi Editio Bärenreiter Praha http://www.ebp.cz/pujcovna.html.
Obe zminene instituce by mely mit pujcovnu hudebnin.
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
26.11.2009 16:07
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu