parní kabiny
Text dotazu
Chtěla bych se zeptat, zde existuje nějaká
literatura zpracovávající konstrukce parních kabin (nikolv saun)..jedná se o
použitý materiál, technologie, izolace apod...
Odpověď
Dobrý den,
několik málo zmínek o parních kabinách jsme nalezli ve dvou publikacích věnovaných saunám, obáváme se však, že pro Vaše účely nebudou pravděpodobně dostatečně podrobné:
* LETOŠNÍK, Roman. Sauna. Praha : Grada, 2005. s. 80-82 [kapitola Parní kabiny]. ISBN 80-247-0849-3.
* MÜLLEROVÁ, Alena. Nové trendy v saunách : [využijte zdravé saunování naplno]. Brno : Computer Press, 2010. s. 65-71, 78-81 [kapitoly V hlavní roli pára, Kouzlo sprchování a propařování]. ISBN 978-80-251-3110-7 .
Podle článku http://www.bydlet.cz/123963-jak-dobre-zaparit/ by více informací mohlo být uvedeno v časopise Living Koupelna č. 2/2006.
Můžete se zkusit ještě obrátit na Národní technickou knihovnu, která má svým zaměřením v dispozici pravděpodobně víc relevantních zdrojů: https://www.techlib.cz/cs/2698-kontakty.
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
01.02.2012 11:01
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu