Paměti Valentina Čočka
Text dotazu
Dobrý den, kdesi v textu na internetu jsem se dozvěděl (myslím, že to byl článek Plzeňského deníku), že Valentin Čoček, správce městských sadů v Plzni, cosi zmiňoval ve svých pamětech. Mně se ale jinou zmínku o takové publikaci najít nepodařilo. Existuje? Děkuji předem.
Odpověď
Dobrý den,
jedná se o strojový rukopis:
ČOČEK, V. (1924, po r. 1924): Kronika městských sadů – Plzeň I. II. – 30 p. (1. díl), 15 p. (2. díl).
Deponováno: Knihovna botanického oddělení Západočeského muzea Plzeň
Tato informace získána z publikace uvedené v použitých zdrojích.
Použité zdroje
katalogy SVK PK a souborné katalogy ČR
NESVADBOVÁ, Jaroslava, ed. a SOFRON, Jaromír, ed. Flóra a vegetace města Plzně. Plzeň: Západočeské muzeum, 1997. 200 s. ISBN 80-85125-86-2. (Bibliografie, s. 185)
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
Plzeň-město
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
22.09.2016 10:18
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu