osobní rozvoj a psychologie
Text dotazu
Dobrý den, zajímá mě osobní rozvoj a psychologie. Rád bych si prostřednictvím této cesty nechal doporučit knihy, ve kterých jsou obsaženy krátké výstižné motivující lidské příběhy (skutečné i vymyšlené).
Odpověď
Morgan, Marlo. Poselství od protinožců. 1. vyd. Praha: Knižní klub, 1995. 157 s. ISBN 80-7176-230-X.      Sign. 202429
Peck, M. Scott. Nevyšlapanou cestou: nová psychologie lásky, tradičních hodnot a duchovního růstu.1. vyd. Praha : Odeon, 1993. 249 s. ISBN 80-207-0500-7.         Sign.  98126
Moore, Thomas. Kniha o duši: pohled hlubinné psychologie a spirituálních tradic na problémy všedního života. 1. vyd. Praha: Portál, 1997. 302 s. ISBN 80-7178-126-6.      Sign.  204925
Další možnosti výběru k tomuto tématu najdete v databázi Biblioterapeutický kabinet na internetové adrese http://www.knihovnapardubice.cz/index_.asp?menu=351
Obor
Psychologie
Okres
--
Knihovna
Knihovna města Hradce Králové
Datum zadání dotazu
12.02.2009 08:40
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu