ORP Rokycany
Text dotazu
Dobrý den,
sháním jakoukoliv literaturu týkající se ORP Rokycany, konkrétně jeho postavení a významu v rámci kraje, regionálního rozvoje, atp.
Předem děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Posíláme výběrový přehled
literatury (použité zdroje) týkající se ORP Rokycany. Dále doporučujeme využít statistických informací na stránkách Českého statistického úřadu (https://www.czso.cz/), kde je dobře patrný rozvoj obce v její historii z hlediska např. demografického (sčítání lidu, domů a bytů, apod. ), nebo přímo na stránkách obce Rokycany (http://www.rokycany.cz/).
Použité zdroje
OBEC ROKYCANY
CIRONIS, Petros. Rokycany na cestě od vesnice k městu: 890 let od první písemné zprávy a 710 let městem. Rokycany: Státní okresní archiv, 2000. 42 s. ISBN 80-238-5666-9.
HOFMAN, Karel. Rokycany 1110-1986: 25 nových pohledů do historie města. Rokycany: Karel Hofman, 1991. 90 s.
HRACHOVÁ, Hana a kol. Rokycany: 1110-2010: [900. výročí první písemné zmínky o Rokycanech. Rokycany: Město Rokycany, 2010. 133 s. ISBN 978-80-254-5439-8.
KOPECKÝ, Miroslav, VÁCHOVÁ, Jiřina a DAŇKOVÁ, Monika. Migrační vztahy Plzně s okolními obcemi: analýza migrace v období let 1999-2003. Plzeň: Útvar koncepce a rozvoje města Plzně, 2005. 35 s., [11] mapových příl. Společenské informace a analýzy.
Město Rokycany. Rokycany: Městský úřad Rokycany, [2005?]. 18 s.
Město Rokycany. Rokycany: Městský úřad Rokycany, [2006?]. 18 s. ISBN 80-239-8020-3.
Obce v číslech. Okres Rokycany. Rokycany: Okresní oddělení ČSÚ, 1990. 53 s.
Okresní statistický obzor: Rokycany. 1996. Plzeň: Český statistický úřad, 1996. 97 s.
Rokycany. [Kralovice]: Reklama Fryček, ©2007. 20 s.
Rokycany 1110-1986: dvacet pět nových pohledů do historie města. Rokycany: Hofman Karel, 1991. 89 s.
SVOBODA, Jiří, ed. Rokycany - Mirošov - Nezvěstice: 110 let. Rokycany: Lokálka Group, 1993. 39 s., [8] s. obr. příl.
Volby do zastupitelstev obcí 2002. Okres Rokycany. Plzeň: Český statistický úřad, Krajská reprezentace Plzeň, 2002. 36 s. Regionální publikace; roč. 2002. ISBN 80-7223-803-5.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
Plzeň-město
Knihovna
Knihovna města Plzně, p. o.
Datum zadání dotazu
17.09.2015 13:33
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu