Odborné vzdělávání v hotelnictví
Text dotazu
Dobrý den,
prosím Vás o doporučení literatury pro psaní bakalářské práce. Téma je: Odborné vzdělávání v hotelnictví, gastronomii a cestovním ruchu.
Odpověď
Dobrý den
K Vašemu tématu uvádíme příklady záznamů z báze NKC Národní knihovny, http://www.nkp.cz :
[Č.záznamu: 001792179]
Cestovní kancelář, cestovní agentura a informační středisko v cestovním ruchu / Jiří Sysel. -- Vyd. 1.. -- Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2008. -- 40 s. ; 30 cm
[Č.záznamu: 002437201]
Gastronomie v toku času I. / Eva Klánová, Libor Pavera a kolektiv. -- Vyd. 1.. -- Praha : Press21, 2012. -- 244 s. : il. ; 24 cm
[Č.záznamu: 002193747]
Hotelový provoz : distanční studijní opora / Olga Kubová. -- Vyd. 1.. -- Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2010. -- 179 s. ; 30 cm
[Č.záznamu: 001822529]
Informační a komunikační technologie pro hotelnictví a cestovní ruch / Jan Chromý. -- Vyd. 1.. -- Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2008. -- 148 s. : il. ; 21 cm
[Č. záznamu: 002442925]
Informační a rezervační systémy v hotelnictví a cestovním ruchu / Tomáš Jeřábek. -- Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2012. -- 113 s. : il. (převážně barev.) ; 30 cm
[Č.záznamu: 002236873]
Učíme cestovní ruch a pohostinství - učíme se cestovní ruch a pohostinství [elektronický zdroj] : sborník příspěvků ze čtvrté mezinárodní konference : 19. května 2011, Brno / [text publikace připravily Alena Klapalová, Petra Trunečková]. -- Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2011. -- 1 CD-ROM : barev. ; 12 cm
Další záznamy o literatuře - knihy - si můžete  vyhledat pomocí klíčových slov v této bázi, články naleznete  v bázi ANL, http://www.nkp.cz/sluzby/chci-sluzbu/knihy-a-clanky-na-vybrane-tema.
Pokud byste si chtěla nechat od nás vypracovat rešerši (placená služba), podmínky pro zpracování naleznete na http://www.nkp.cz/sluzby/reserse.
Obor
Výchova a vzdělávání
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
25.02.2014 10:04
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu