Odborná literatura v angličtině (originál)
Text dotazu
Dobrý den,
pro svou seminární práci na téma Sociální práce s osobami s vážným duševním onemocněním hledám tip na nějakou monografii psanou anglicky (ne překlad do angličtiny z jiných jazyků). Kniha se může týkat buď jen sociální práce nebo psychiatrie.
Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
posíláme Vám seznam vybraných publikací týkajících se sociální práce nebo psychiatrie, které by mohly být vhodné pro Vaši práci. Všechny tituly zpřístupňuje Národní knihovna ČR online prostřednictvím databáze ProQuest Ebook Central, přístup je podmíněn čtenářskou registrací. Čtenářem se můžete stát i pomocí vzdálené registrace bez nutnosti osobní návštěvy knihovny, více info o službě naleznete zde: https://www.nkp.cz/sluzby/chci-sluzbu/vzdalena-registrace
*MIGNON, Sylvia I. Social work and mental health: evidence-based policy and practice [online]. New York, New York: Springer Publishing Company, [2020], ©2020 https://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=003289115&local_base=NKC
*POULIN, John E. Social work practice: a competency-based approach [online]. New York, NY: Springer Publishing Company, [2021], ©2021  https://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=003289415&local_base=NK C
*Health and social work: practice, policy, and research [online]. New York, New York: Springer Publishing Company, 2018, ©2018: https://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=003286032&local_base=NKC
*MOHAN, Brij. The future of social work: seven pillars of practice: seven pillars of practice [online]. Thousand Oaks: Sage Publications India Pvt Ltd, [2018]: https://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=003169316&local_base=NKC
*APPELBAUM, Paul S. Clinical handbook of psychiatry & the law [online]. Fifth edition. Philadelphia: Wolters Kluwer, [2020], ©2020 https://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=003364495&local_base=NKC
*GOUBERT, Debrin P. Learning acceptance and commitment therapy: the essential guide to the process and practice of mindful psychiatry [online]. Washington, District of Columbia: American Psychiatric Association Publishing, 2020 https://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=003364420&local_base=NKC
Obor
Sociologie
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
19.11.2021 18:44
Michaela píše:
Úterý 13.06.2023 11:25
Dobrý den,
připravuji se na závěrečnou Bakalářskou práci a hledám knihy na téma Týrání mužů v České republice. Hledám nějaký tip na monografie psané v anglickém jazyce. Knihy se musejí týkat pouze týrání mužů.
Předem vám moc děkuji.
PSK - admin píše:
Pátek 16.06.2023 08:52
Dobrý den, odpověď jsme Vám zaslali na e-mail. Služba PSK
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu