Ocelové válcované profily, návrh konstrukce
Text dotazu
Dobrý den,
chtěl bych požádat o radu, jakou literaturu vybrat pro práci na téma Ocelové válcované profily a návrh střešní konstrukce s I nosníkem
a prolamovaným nosníkem.
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme Vám za využití služby Ptejte se knihovny.
Problematika ocelových profilů a návrhu střešní konstrukce je specifická, orientoval bych se tudíž na publikace, které o tomto problému pojednávají obecněji. Níže překládám seznam literatury ze Souborného katalogu ČR (www.caslin.cz) a NTK (www.techlib.cz) s publikacemi či články, které by se Vám mohly hodit. Po rozkliknutí Url adresy budete přesměrován na záznam, u kterého zjistíte, ve které knihovně je dokument k dispozici k vypůjčení.
Souborný katalog ČR
1) Šorm, Václav. Ocelové profily jako stavební prvky / Václav Šorm
In: Stavitel. -- ISSN 1210-4825. -- Roč. 17, č. 6 (červen 2009), s. 24-25.
http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000084333&local_base=SKC
2) Mezinárodní konference Zastřešení budov : sborník přednášek : Brno - březen 2003 / editor Libor Matějka. -- 1. vyd.. -- Brno : Vysoké učení technické, 2003. -- 274 s.
ISBN 80-214-2328-5
https://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001015368&local_base=SKC
3) Střešní konstrukce od A do Z : komplexní přehled problematiky střešních konstrukcí - navrhování, posuzování a montáž tradičních, ale i moderních materiálů a technologií. Základní dílo včetně 5. aktualizace - stav: říjen 2002 / Milan Vlček ... [et al.]. -- Praha : Dashöfer, 2002. -- 1 sv. (v různém stránkování). + 2 CD-ROMy + 1 příl
ISBN 80-86229-28-9 (brož.)
http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001370021&local_base=SKC
4) Erben, Adolf, 1904-1987
Stavitelství : Určeno pro posl. fak. staveb. 3. [díl], Zastřešení budov a práce pom. staveb. výroby / Autoři: Adolf Erben a Svatopluk Petrůj. -- [2.] dotisk [1. vyd.]. -- Praha : SNTL, 1963 (Hradec Králové : MTZ 411). -- 296 s. ; 4°. -- (Učební texty vys. škol)
http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000523897&local_base=SKC
5) Kutnar, Zdeněk
3. návrh revidovaného znění ČSN 73 1901 Navrhování střech / Zdeněk Kutnar a kol.. -- Praha : České vysoké učení technické, 1989. -- 40 s., 13 obr. příl.
http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=002212491&local_base=SKC
Národní technická knihovna
6) Studnička, Jiří, 1940-
Ocelové konstrukce 10 : tenkostěnné profily / Jiří Studnička. -- 1. vyd.. -- Praha : ČVUT, 1999. -- 129 s. : il. ISBN 80-01-02018-5.
Volný výběr, k vypůjčení;  Na místě Fond NTK 4.NP, regál 4B/057; LCC - TA684 .S782 1999 a; signatura F 20101 a; url záznamu: http://bit.ly/axx0oC.
7) Bill, Zdeněk, 1940-
Zastřešení budov / [Zdeněk Bill, Vladimír Ždára]. -- 1. vyd.. -- Praha : Český svaz stavebních inženýrů, 1998. -- 190 s. : il.. -- (Řada C - Technická knižnice autorizovaného inženýra a technika ; TK 6). ISBN 80-902460-8-7
url záznamu: http://bit.ly/g4Ii8s.
Volný výběr, k vypůjčení Na místě Fond NTK 4.NP, regál 4C/013; LCC - TH2391 .B55 1998 a; signatura A 35928 a.
8) Kutnar, Zdeněk, 1942-
Příspěvek k řešení problematiky navrhování střech / Zdeněk Kutnar. -- Praha : b. t., 1990. -- 1 list + 8 příl. Kand. dis.: Praha, ČVUT, f. staveb.
url záznamu: http://bit.ly/tRzdoz
Sklad, nepůjčuje se domů, Na místě,  Fond NTK Sklad, Signatura K 56007 z
9) Bill, Zdeněk, 1940-. Konstrukce pozemních staveb : zastřešení budov / Zdeněk Bill, Karel Koutský. -- 1. vyd.. -- Praha : Ediční středisko Českého vysokého učení technického, 1991. -- 157 s. : il. Učeb. texty: Praha, ČVUT, f. staveb.
url záznamu: http://bit.ly/tuGLMK
Volný výběr, vypůjčeno do 17/12/11, Fond NTK 4.NP, regál 4C/013, LCC-TH2391 .B55 1991 a; signatura F 17087 a.
10) Koutský, Karel. Konstrukce pozemních staveb / Karel Koutský. -- 1. vyd.. -- Praha : České vysoké učení technické, 1992. -- Růz. str.
Učeb. texty: Praha, ČVUT, f. stavební
url záznamu: http://bit.ly/um38ZE
Volný výběr, k vypůjčení, Na místě, Fond NTK 4.NP, regál 4B/209, LCC - TH145 .K68 1992a; signatura F 17769 a
Upozorňujeme, že uvedený seznam literatury není vyčerpávající. K vyhledání dokumentů jsme použili klíčová slova – konstrukce, střechy, ocelové profily, válcové profily. Pokud byste měl zájem knihy z vybraných knihoven získat, nemusíte nikam jezdit. Stačí, když využijete meziknihovních výpůjčních služeb a objednáte si dodání dokumentů z Vámi vybrané knihovny v místě Vašeho bydliště.
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
06.01.2012 09:45
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu