obyvatelstvo ČR od r. 1920
Text dotazu
Moc vás prosím o nějaké materiály o vývoji a počtu obyvatel ČR od roku 1920.prosím i o nějaké grafy,tabulky....apod.měl by to být referát na téma VZRŮST,POKLES A VÝVOJ OBYVATELSTVA ČR OD ROKU 1920.
Odpověď
Dobry den, informace k tematu Vaseho referatu muzete nalezt hlavne v publikaci:
Demograficka prirucka. Praha : Cesky statisticky urad, 1996. 396 s. ISBN 80-7223-007-7.
signatura NK CR: 54 D 104689, 54 D 109217 (Vseobecna studovna)
Dale Vam v priloze zasilame zaznamy knih z katalogu NK CR - baze NKC (http://sigma.nkp.cz/cze/nkc), ktere se vyvoji obyvatelstva v Ceskoslovensku/CR venuji.
Pro vyhledani podkladu k Vasi praci muzete vyuzit i bazi ANL - clanky v ceskych casopisech od r. 1991 (http://sigma.nkp.cz/cze/anl). Pro zadani muzete pouzit napr. klicova slova: (demografie or obyvatelstvo) and statisti? and (československo or česko).
Na strankach Ceskeho statistickeho uradu se nachazeji udaje za obdobi 1990-2003 http://www.czso.cz/csu/edicniplan.nsf/p/1403-03
Obor
Sociologie
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
10.01.2008 10:26
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu