Obchod - vymezení pojmu
Text dotazu
Ráda bych se zeptala, v jakých publikacích či na jakých internetových stránkách, bych se mohla dozvědět více o tématu : Funkce obchodu
Odpověď
Obchod: směňování komodit mezi jednotlivci či jejich skupinami a to buď přímo (výměnný, naturální směna) nebo prostřednictvím peněz.
(in: Všeobecná encyklopedie ve čtyřech svazcích)
Prameny:
Právnický slovník. C.H.Beck 2001.
Fuchs, K. - Tuleja, P.: Základy ekonomie. Ekopress 2005.
Základy marketingu. Oeconomica 2007.
Foret, M. : Marketing: základy  a postupy. Computer Press 2001.
Velká ekonomická encyklopedie. Linde 2002.
Všeobecná encyklopedie ve čtyřech svazcích. Díl 3. m-r. Diderot 1997.
Plíva, S.: Obchodní závazkové vztahy. ASPI 2006.
http://www.businessinfo.cz/cz/
www.komora.cz
http://www.mpo.cz/
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
15.01.2009 08:50
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu