Občanské fórum
Text dotazu
Dobrý den. Potřeboval bych doporučit co nejvíce zdrojů pro téma: Role Občanského fóra při přechodu k demokracii. Nebo alespoň nějaké typy.
Odpověď
Dobrý den,
Z báze NKC Národní knihovny, http://www.nkp.cz, respektive http://aleph.nkp.cz/cze/nkc  uvádíme příklady literatury vyhledané zadáním klíčových slov "občanské forum" :
-[Č.záznamu: 001785796]
Občanské fórum / Jan Bureš. -- Plzeň : Vydavatelství a nakladatelství Aleš Čeněk, 2007. -- 303 s.
-[Č.záznamu: 000301355]
Občanské fórum : listopad - prosinec 1989. 1. díl, Události / Jiří Suk. -- 1. vyd.. -- Praha : Ústav pro soudobé dějiny Akademie věd České republiky ; Brno : Doplněk, 1997
-[Č.záznamu: 000312244]
Občanské fórum : listopad - prosinec 1989. 2. díl, Dokumenty / Jiří Suk. -- 1. vyd.. -- Praha : Ústav pro soudobé dějiny Akademie věd České republiky ; Brno : Doplněk, 1998. -- 328 s.
-[Č.záznamu: 000138388]
Občanské fórum : vznik, vývoj a rozpad / Jiří Honajzer. -- 1. vyd.. -- Praha : Orbis, 1996. -- 107 s.,
-[Č.záznamu: 002010733]
Labyrintem revoluce : aktéři, zápletky a křižovatky jedné politické krize : (od listopadu 1989 do června 1990) / Jiří Suk. -- Vyd. 2.. -- Praha : Prostor, 2009. -- 507 s., [12] s.
-[Č.záznamu: 002433698]
Česká demokracie po roce 1989 : institucionální základy českého politického systému / Jan Bureš ... [et al.]. -- Vyd. 1.. -- Praha : Grada, 2012. -- 526 s
V katalogizačním záznamu  jednotlivých publikací naleznete další klíčová slova, jejichž prostřednictvím můžete vyhledávat literaturu týkající se vašeho tématu.
Články pak můžete vyhledávat v bázi ANL (http://aleph.nkp.cz/cze/anl) rovněž zadáním klíčových slov, např.:
-[Č.záznamu: 000243590]
Občanské fórum - formování a ztroskotání / Jiří Svoboda
In: Listy. -- ISSN 1210-1222. -- Roč. 25, č. 4 (1995), s. 91-94
-[Č.záznamu: 001286272]
Občanské fórum a Verejnosť proti násiliu / pal. --  5 il.
In: Katolický týdeník. -- ISSN 0862-5557. -- Roč. 21, č. 23 (20100601), s. 4
-[Č.záznamu: 001286272]
Obor
Politické vědy. Vojenství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
07.06.2013 09:33
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu