Numerické testy, testy na assessment centrum
Text dotazu
Dobrý den,
ráda bych se Vás zeptala, kde bych mohla najít nějaké ukázkové testy
(především numerické) na přijímací pohovor?
Odpověď
Dobrý den,
přímo numerickým testům se věnují dvě následující publikace:
* TOLLEY, Harry; THOMAS, Ken. Numerické testy. Praha: Ikar, 2002. 126 s. ; 21 cm. ISBN 80-249-0107-2 (váz.)
* výběrové testy * přijímací pohovory * testy * příručky
* HODGSON, Susan. Psychologické a jiné výběrové testy : jak se připravit a úspěšně zvládnout různé typy testů. Praha: Grada, 2007. 164 s. : il. ; 21 cm. (Brilantně). ISBN 978-80-247-1945-0.
Dále by pro Vás mohly být užitečné i tyto dokumenty:
* HEALY, Liam. Psychotesty u přijímacích pohovorů. Praha: Portál, 2004. 190 s.: il. ; 21 cm. ISBN 80-7178-848-1.
* psychologické testy * přijímací pohovory * přijímací zkoušky * testy * příručky
* HARTENSTEIN, Martin; ARNSCHEID, Rüdiger. Testy u přijímacího pohovoru : tak ukážete, co umíte. Praha : Grada, 2007. 128 s. : il. ; 22 cm. (Clever life). ISBN 978-80-247-1798-2.
* hledání zaměstnání * příjimací řízení * psychologické testy * příručky
* KOLMAN, Luděk. Výběr zaměstnanců: zkoušky, testy, rozhovory. Praha: Linde, 2004. 175 s. : il. ; 24 cm ISBN 80-86131-53-X.
* přijímací řízení * přijímací pohovory * příručky
* BRYON, Mike. Přijímací testy do zaměstnání a jak je zvládnout. Praha: Computer Press, 2003. 175 s.; 23 cm. (Rozvoj osobnosti). ISBN 80-7226-890-2.
* AL-JAJJOKA, Sam. Psychometrické testy. Brno: Computer Press, 2005. iv, 95 s.: il.; 23 cm. (Rozvoj osobnosti). ISBN 80-251-0845-7.
Obálkový podnázev: rady a tipy jak uspět při testech do managementu, finančnictví a informačních technologií - 350 otázek k procvičení a 12 časově ohraničených textů
* psychometrie * psychologické testy * přijímací řízení * testy * příručky
* PARKINSON, Mark. Psychometrické testy: praktické procvičovací materiály. V Praze: Ikar, 2002. 159 s.: il. ; 21 cm. ISBN 80-249-0087-4.
* přijímací řízení * psychometrie * psychologické testy * populárně-naučné publikace * testy
Záznamy vyhledaných publikací pocházejí z elektronického katalogu Národní knihovny ČR (http://aleph.nkp.cz/cze/nkc ), informace o možnostech výpůjčky v NK ČR jsou vždy uvedeny pod ikonou Exempláře. Registrovaní uživatelé NK ČR mohou z katalogu ihned zadat požadavek na výpůjčku.
Informace o dostupnosti dokumentů i v dalších českých knihovnách lze získat prostřednictvím Souborného katalogu ČR (http://aleph.nkp.cz/cze/skc ) nebo portálu Knihovny (https://www.knihovny.cz/).
Několik ukázkových numerických textů jsme nalezli také na internetu:
* http://www.iq-testovani.cz/iq-test/iq-test-numericky.html
* http://cz.iq-test.eu/aktualne-dostupne-testy/
Obor
Výchova a vzdělávání
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
03.01.2012 09:34
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu