Numerické testy, assessment centre
Text dotazu
Dobrý den,
ráda bych se Vás zeptala, zda máte nějaké publikace s numerickými testy, či
přípravou na assessment centrum.
Odpověď
Dobrý den,
uvádíme následující zdroje k temátu:
Brück, Jürgen. Velká kniha nových testů : vědomostní testy pro dospělé / Jürgen Brück, Martina Rüter, Jörg Werremeyer ; [z němčiny přel. Dagmar Brejlová]. Praha : Grada, 2007. ISBN 978-80-247-1831-6 (brož.).
Hartenstein, Martin: Testy u přijímacího pohovoru : tak ukážete, co umíte / Martin Hartenstein, Rüdiger Arnscheid ; [přeložil Pavel Lomský]. Praha : Grada, 2007. ISBN 978-80-247-1798-2 (brož.)
Bryon, Mike: Přijímací testy do zaměstnání a jak je zvládnout. Praha : Computer Press, 2003. ISBN 80-7226-890-2 (brož.)
Maitland, Iain: Psychotesty a jak v nich uspět / Iain Maitland ; [z anglického originálu přeložil Jiří Foltýn]. Praha : Portál, 2011. ISBN 978-80-7367-930-9 (brož.).
https://www.iq-testovani.cz/?utm_source=adwords&utm_medium=cpc&utm_campaign=cz_psychotesty
https://books.google.cz/books/about/Testy_u_p%C5%99ij%C3%ADmac%C3%ADho_pohovoru_a_te%C4%8F_u.html?hl=cs&id=bmJNbaZ2bEQC&redir_esc=y
https://www.grada.cz/osobni-rozvoj/osobni-rozvoj-a-kariera/kariera-a-zamestnani/
https://www.monster.com/geo/siteselection
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
11.04.2012 09:37
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu