Noviny / časopis Svoboda (Brno)
Text dotazu
Vážení kolegové, ve dvou bibliografiích jsem objevil tyto dva záznamy (od stejného původce), které bychom rádi získali jako plný text. Nedokázal jsem je blíže identifikovat, proto prosím o pomoc
J. V. Žd.: Rok 1848 ve Slavkově. Z rukopisných zápisků K. Ř. Svoboda (Brno), 19.6.1926, č. 145, s. 57, příloha "Neděle, zábavněpoučná příloha Svobody) - uvedeno v: Bibliografie okresu Vyškov, 1980
J. V. Žd.: Městský soud trestní ve Slavkově, Svoboda (Brno) 1922, č. 106 - uvedeno v: Hrdelní soudnictví českých zemí, 1995
Odpověď
Dobrý den,
Vámi hledané texty jsou k dispozici v digitální knihovně VKOL. Citace jsme upravili dle přesného umístění a plné texty přikládáme:
Městský soud trestní ve Slavkově. Z rukopisných zápisků K. Ř. vyjímá J. V. Žd. Svoboda. Republikánský deník pro Moravu, Slezsko a Slovensko. V Brně: 1922, roč. IV, č. 106 (7. 5. 1922), s. 1-2.
Rok 1848 ve Slavkově. Z rukopisných zápisků K. Ř. Svoboda. Neděle, zábavně-poučná příloha "Svobody". V Brně: 1926, roč. VIII, č. 145 (19. 6. 1926), s. 5-7.
Použité zdroje
Přílohy
Obor
Informace o knihovně
Okres
Olomouc
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
06.02.2018 11:14
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu