novely autorského zákona
Text dotazu
Dobrý den, ráda bych věděla, kdy a jak byl naposledy novelizován AZ. Všimla jsem si novely 156/2013 SB, která upravuje kolektivní správce a DPH u poplatků. Změnilo se ještě něco? Děkuji
Odpověď
Dobry den,
omlouváme se za opožděnou odpověď. Podle systemu ASPI byl v roce 2013 Zákon c. 121/2000 Sb. novelizovan dvakrát, a to 156/2013 Sb. a 303/2013 Sb. V roce 2012 byly novelizace 18/2012 Sb. a 496/2012 Sb.
·         http://aplikace.mvcr.cz/sbirka-zakonu/SearchResult.aspx?q=303/2013&typeLaw=zakon&what=Cislo_zakona_smlouvy
·         http://aplikace.mvcr.cz/sbirka-zakonu/SearchResult.aspx?q=156/2013&typeLaw=zakon&what=Cislo_zakona_smlouvy
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
04.02.2014 12:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu