Nové sporty na OH 2020
Text dotazu
Jaké nové sporty budou zařazeny do programu letních olympijských her v roce 2020 v Tokiu?
Odpověď
Vážená paní (…),
děkujeme za dotaz. Mezi nově zařazené sporty patří: skateboarding, surfing, sportovní lezení, karate, baseball a softbal. Zatímco baseball a softbal se "pouze" vrátí po vyřazení v roce 2008, zbývajících 5 sportů čeká skutečně olympijská premiéra.
Použité zdroje
https://www.olympic.org/new[…]or-olympic-games-tokyo-2020
http://www.ceskatelevize.cz/[…]/
Obor
Tělesná výchova a sport. Rekreace
Okres
--
Knihovna
Moravská zemská knihovna v Brně
Datum zadání dotazu
07.11.2016 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu