Normohodiny
Text dotazu
Dobrý den, nemohu najít publikaci týkající se normohodin (výpočet práce) na montáž regálů.
Odpověď
Dobrý den,
k  Vašemu dotazu Vám níže zasílám přehled url adres a publikací, které
se vztahují k výpočtu práce:
Některé průměrné ceny nebo medián cen vybraných stavebních prací pro rok 2009
můžete najít  u Českého statistického úřadu
(viz. http://www2.czso.cz/csu/2009edicniplan.nsf/p/7001-09),
případně http://www2.czso.cz/csu/2009edicniplan.nsf/s/2009-7.
Pokud si uživatel není jistý adekvátností účtovaných cen, doporučujeme obrátit se
na Sdružení ochrany spotřebitelů (viz. http://www.spotrebitele.info/).
Existují také publikace „Ceníky stavebních prací“ ovšem jedná se o software určený
pro účtování stavebních prací. Např.
viz http://www.stavebnistandardy.cz/default.asp?Typ=1&ID=8&Pop=0&IDm=8700802&Menu=Novinky a zmìny v datové základnì
Přehled publikací dostupných prostřednictvím Souborného katalogu ČR (www.caslin.cz)
dotaz: kalkulace cen či dotaz: ceník stavebních prací.
Pouze výběr publikací:
Rozpočtování a oceňování stavebních prací. -- Praha : ÚRS, 2009. -- 206 s. : il., plány, formuláře ; 21 cm. -- (Cenová soustava ÚRS)
ISBN 978-80-7369-239-1 (brož.)
Kalkulace a nabídky 2 / Renáta Schneiderová Heralová, Lucie Kremlová, Iveta Střelcová. -- Vyd. 1.. -- V Praze : České vysoké učení technické, 2008. -- 213 s. : il., plány ; 30 cm
ISBN 978-80-01-04091-1 (brož.)
Kalkulace a nabídky 1 / Renáta Schneiderová Heralová, Anna Kadlčáková, Lucie Kremlová. -- Vyd. 1.. -- Praha : Nakladatelství ČVUT, 2006. -- 243 s. : il. ; 30 cm
ISBN 80-01-03532-8 (brož.)
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
21.12.2010 13:38
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu