Nezaměstnanost v Plzeňském kraji
Text dotazu
Vývoj nezaměstnanosti v Plzeňském kraji
Odpověď
Dobrý den,
na téma "Nezaměstnanost v Plzeňském kraji" se nachází v databázích (ČNB, CASLIN, JIB, SKAT), katalozích (KMP, SVK, ZČU) a elektronických zdrojích tato literatura:
Monografie:                                                                                                                               SVK - sign. 392A36871
Vývoj nezaměstnanosti v Plzeňském kraji v letech 2000 až 2006 / zpracoval ČSÚ, oddělení regionálních analýz a informačních služeb Plzeň. -- Plzeň : Český statistický úřad, 2007. -- 62 s. : il. (některé barev.), mapy ; 30 cm. -- (Souborné informace. Souborné publikace ; roč. 2007) ISBN 978-80-250-1532-2 (brož.) : Kč 60,00
SVK SVK - sign. 51A1474 Vývoj nezaměstnanosti v Plzeňském kraji v letech 2000 až 2006 [elektronický zdroj]. --  Textová a obrazová data. -- Plzeň : Český statistický úřad, c2007. -- 1 CD-ROM. -- (Souborné informace. Informace o regionech, městech a obcích ; 13) ISBN 978-80-250-1533-9 : Kč 30,00  Plný text na : http://www.czso.cz/xp/edicniplan.nsf/p/13-3232-07
Český statistický úřad. Krajská správa Plzeň. Oddělení regionálních analýz a služeb
Knihovna města Plzně – sign. IJ 486, IJ 523, IJ 540, IJ 604, IJ 604, IJ 675, IJ 672, IJ 706, IJ 731 Statistická ročenka Plzeňského kraje 2001- = Staistical yearbook of the Plzeňský Region 2001 : souborné informace = comprehensive information. -- Plzeň : Český statistický úřad ; Krajská reprezentace, 2001 Periodicita 1x ročně
Knihovna ZČU - sign. PRADPO1960
Nezaměstnanost v Plzeňském kraji (2000 - 2006) [bakalářská práce] / Jana Šípová ; vedoucí práce Jaroslava Kadeřábková. -- V Plzni : Západočeská univerzita, Fakulta právnická 2009. -- 51 s., 22 s. příl. + oponentský posudek
Knihovna ZČU - sign. EKODPO614
Nejnovější tendence vývoje nezaměstnanosti v Plzeňském kraji, její mikroekonomické a makroekonomické důvody [bakalářská práce] / Pavlína Mrazíková ; [ved. práce Čestmír Jarý]. -- Cheb : Západočeská univerzita, Fakulta ekonomická, 2008. -- 59 s. , 2 s. příl. : il. + oponentský posudek
Knihovna ZČU - sign. EKODPO582
Nezaměstnanost, její příčiny a faktory, které ji ovlivňují [bakalářská práce] / Zdeňka Rozsypalová ; [ved. práce Jiří Beck]. -- [Cheb] : Západočeská univerzita, Fakulta ekonomická, 2007. -- 66 s. : il. + oponentský posudek. -- V tištěné práci je chybně uvedeno místo vydání Plzeň.
Knihovna ZČU - sign. PEDDPO1620
Problematika zaměstnanosti žen v Plzeňském kraji [bakalářská práce] / Dagmar Roubalová ; ved. práce Radomír Bednář. -- Plzeň : Západočeská univerzita. Fakulta pedagogická, 2007. -- 46 s., 21 s. příl. : grafy, tabulky + 1 CD-ROM + oponentský posudek
Knihovna ZČU - sign. PEDANO717
Dokoupil, Jaroslav, Matušková, Alena : Rozvojový potenciál Plzeňského kraje /V Plzni : 2005. ISBN 80-7043-429-5. Pracovní potenciál Plzeňského kraje - situace na trhu práce, nabídka pracovních příležitostí, podnikatelská aktivita [kapitola] / Zdeněk Reitspies
Články:
Knihovna ZČU - sign. EKOANO337/P
Vybrané aspekty trhu práce v Plzeňském kraji [stať] / Pavlína Hejduková, Jarmila Ircingová. -- In: Hradecké ekonomické dny 2007/I. Ekonomický růst a rozvoj regionů : Hradec Králové 6. a 7. února 2007 : sborník příspěvků. -- Hradec Králové : Gaudeamus, 2007. -- ISBN 978-80-7041-812-3. -- S. 188-192 V databázi Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje se nachází 29 článků, které byly publikovány v denním tisku. http://www.svkpl.cz/cs/katalogy/regionalni-osobnosti-a-clanky/
Elektronické zdroje:
Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském kraji jsou uvedeny na stránkách Českého statistického úřadu – Krajská správa Plzeň
http://www.czso.cz/x/krajedata.nsf/oblast2/nezamestnanost-xp
nebo na stránkách Českého statistického úřadu http://www.czso.cz/csu/redakce.nsf/i/regiony_mesta_obce_souhrn
http://www2.czso.cz/xp/redakce.nsf/i/analyza:_postaveni_plzenskeho_kraje_v_ramci_evropske_unie_nezamestnanost
Analýzy vývoje zaměstnanosti a nezaměstnanosti jsou uvedeny na stránkách Ministerstva práce a sociálních věcí http://www.mpsv.cz/search.php
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Knihovna města Plzně, p. o.
Datum zadání dotazu
11.01.2010 11:05
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu