nezaměstnanost
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda byste mi mohli doporučit vhodnou literaturu k mé bakalářské práci. Téma BP je problematika rizikových skupin nezaměstnaných na trhu práce. Děkuji Vám za odpověď
Odpověď
Dobrý den,
služba Ptejte se knihovny již podobné dotazy zodpovídala, odpovědi naleznete v archivu služby na adrese http://www.ptejteseknihovny.cz/archiv.
K Vašemu tématu bakalářské práce by se Vám mohly hodit např. následující již zodpovězené dotazy:
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2013/uplatneni-matek-po-rodicovske-dovolene-na-trhu-prace - problematika uplatnění matek po rodičovské dovolené
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2007-2009/nezamestnanost-rizikovych-skupin-v-cr - nezaměstnanost rizikových skupin
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba006/nezamestnanost-zen-v-cr - nezaměstnanost žen
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2011/postaveni-zdravotne-znevyhodnenych-skupin-obcanu - zdravotně znevýhodnění lidé na trhu práce
Doporučenou literaturu naleznete v uvedených odpovědích, další literaturu dohledáte v katalozích dostupných na adrese http://aleph.nkp.cz/F - zde především Souborný katalog ČR a článková databáze ANL. Pro vyhledávání můžete využít klíčová slova, především "trh práce, rizikové skupiny".
Užitečné dokumenty, především zahraniční články, můžete dohledat v licencovaných online databázích. Pro uživatele registrované v NK ČR jsou předpláceny databáze, které naleznete na adrese http://www.nkp.cz/katalogy-a-db/licencovane-db/prehled-lic-zdroju. Pokud nejste čtenářkou NK ČR  a měla byste o tyto zdroje zájem, zeptejte se ve vaší knihovně na dostupnost těchto zahraničních zdrojů.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
18.12.2013 13:53
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu