NEXT ELEVEN
Text dotazu
Dobrý den,
do školy mám zpracovat práci na téma Next 11. Bohužel nějak nemohu nalézt žádnou literaturu, z které bych mohla čerpat. Poradíte mi, prosím? Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
k tématu Next 11 (jedenáct zemí, kterým banky věští ve 21. století nejslibnější investiční potenciál) jsme nalezli několik anglicky psaných brožur ve formátu pdf. Jsou volně dostupné z těchto stránek:
http://www.goldmansachs.com/our-thinking/archive/archive-pdfs/brics-book/brics-chap-13.pdf
http://blog.euromonitor.com/2008/02/the-next-11-emerging-economies.html
http://www.castlestonemanagement.com/Resources/MarketInsights/324/Next%2011%20Emerging%20Markets%20-%20Presentation%20(June%20%202013).pdf
http://cse.uaic.ro/eurint/proceedings/index_htm_files/EURINT2015_LAB.pdf
http://www.uoguelph.ca/catprn/PDF-WP/CATPRN-WP_2012-03_Cairns-Meilke.pdf
http://www.fondapol.org/wp-content/uploads/2014/11/063-DAZIANO-BENIVM-GB-2015-05-06-version-D%C3%A9f.pdf
http://apiar.org.au/wp-content/uploads/2017/03/6_ICAR_Bahrain_BRR786_Bus_V1-53-62.pdf
V češtině se podrobným rozborem jednotlivých zemí Next 11 zabývá například web www.investujeme.cz
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
14.08.2017 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu