NEXT ELEVEN
Text dotazu
Dobrý den,
do školy mám zpracovat práci na téma Next 11. Bohužel nějak nemohu nalézt žádnou literaturu, z které bych mohla čerpat. Poradíte mi, prosím? Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
Next Eleven (nebo N-11) se označuje skupina jedenácti zemí - Bangladéš, Egypt, Indonésie, Írán, Mexiko, Nigérie, Pákistán, Filipíny, Jižní Korea, Turecko a Vietnam, u kterých investiční banka Goldman Sachs předpokládá, že se v 21. století, spolu se zeměmi BRICS, pravděpodobně stanou jedněmi z největších světových ekonomik. Banka vybrala tyto státy 12. prosince 2005, protože jsou dobrými místy pro investice a je pravděpodobné, že se investoři brzy stanou mnohem bohatšími.“ (Wikipedie, 2017)
Z volně dostupných zdrojů na internetu uvádím odkaz níže
http://www20.iadb.org/intal/catalogo/PE/2012/10410.pdf
Z katalogu Středočeské vědecké knihovny v Kladně p.o. pak následující publikaci
CIHELKOVÁ, Eva. Světová ekonomika: obecné trendy rozvoje = World economy : general trends in its development [online]. Praha: C.H. Beck, 2009 [cit. 2017-08-14]. Beckova edice ekonomie. ISBN 978-80-7400-155-0. Dostupné z: http://toc.nkp.cz/NKC/201001/contents/nkc20092008029_1.pdf
Pro více zdrojů  si nechte zpracovat rešerši v některé z knihoven, Národní knihovně, krajských knihovnách nebo univerzitní knihovně zaměřené na ekonomii.
http://www.nkp.cz/
http://www.svkkl.cz/
http://knihovna.vse.cz/
Použité zdroje
Google Scholar
Katalog SVK v Kladně
volný internet
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Středočeská vědecká knihovna v Kladně, příspěvková organizace
Datum zadání dotazu
14.08.2017 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu