neorock
Text dotazu
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli byste mi
mohli napsat vše o pojmu neorock(nic o něm nevím).Předem děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
dotaz ohledně neorocku služba Ptejte se knihovny již zodpovídala, odpověď naleznete na adrese http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/neorock/?searchterm=neorock .
Archiv služby je dostupný na http://www.ptejteseknihovny.cz/ .
Další informace mohou být obsaženy také v těchto knihách věnujících se rocku:
Nová ilustrovaná encyklopedie rocku. [Z angličtiny přeložili Hynek Čáp, Petr Dorůžka a Jan Strouhal]. 1. čes. vyd.. Praha : Albatros, 1996. 205 s. 80-00-00443-7
HEATLEY, Michael (ed.). Encyklopedie rocku : nejúplnější průvodce rockovou hudbou na světě. Vyd. 1. Praha : Beta-Dobrovský ; Plzeň : Ševčík ; Praha : Knižní klub, 1999. 323 s. ISBN 80-242-0081-3.
MORLEY, Paul. Ask : the chatter of pop. 1. publ.. London : Faber and Faber, 1986. 128 s. ISBN 0-571-13813-6.
Další publikace můžete dohledat prostřednictvím online katalogu NKC ( http://sigma.nkp.cz/F/ ), do pole "předmět, klíčové slovo" zadejte např. rock, rocková hudba, apod. Zobrazené výsledné záznamy můžete dále upravovat pomocí funkcí "zpřesnit a filtrovat".
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
11.06.2008 06:08
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu