Názvy vydávaných časopisů a novin v Plzni v roce 1859
Text dotazu
Prosím o seznam českých i německých periodik, které byly vydávány v Plzni v roce 1859, pro studijní účely. Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. V Plzni roku 1859 byla vydávána tato periodika:
Pilsner Intelligenz- und Anzeigeblatt. Plzeň: Schmidt, 1858-1859.
Der Pilsner Bote: Wochenblatt für Unterhaltung, Belehrung und gemeinnützige Interessen. Pilsen: J.M. Schmid, 1854-1869.
Použité zdroje
Souborný katalog České republiky
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
Plzeň-město
Knihovna
Knihovna města Plzně, p. o.
Datum zadání dotazu
01.12.2015 14:59
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu