Název písničky
Text dotazu
Dobrý den,nedávno jsem slyšela takovou jednu
písničku, ale netuším, jak se jmenuje ani od koho je. Pamatuji si akorát
část jejího textu (zas koně mě vítaj a voči maj hnědý a na pozdrav chtěli by
z ruky mi žrát a psi řvou jak divý a já mam zas pocit jak kdybych ty koně
zas vopravnu krad).Byla bych moc vděčná, kdyby znal někdo její název a
prozradil mi ho. Moc děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
píseň, kterou hledáte, zpívá tramská a folková kapela Pacifik. Píseň vyšla
na dvou CD Kristova léta (2004) a Velká vlaková loupež (1993), odkazy níže
https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/pacifik/uz-kone-me-vitaj-64559
https://cs.wikipedia.org/wiki/Pacifik_(hudebn%C3%AD_skupina)
2004 - Pacifik Kristova léta - Brothersk Records a.s. 070105-2 : CD 1 : Už
koně mě vítaj, Tak šel čas, Tommy, Tulák, Jim z Fregaty, Listopad, Ženy,
Ženy, Už jen chvíli, Babička Dalila, Žízeň, Neznámá země, Až ztichnou bílé
skály, Nad Vltavou, Běž o dům dál, Velká vlaková loupež, Klára, Čínská
čtvrť, Ostrov, Zvědavá píseň, Zlato, Všivá loď
CD 2 : Půjdem spolu do tý země, Tennessee blues, Cikán, Fiesta, Ukolébavka,
V zajetí swingu, Pochod svatých, Léto je blíž, Trápení chudý holky, Režisér,
Mary-Jane, auto pro můj skalp, Pět pistolí, Aloha oe, Návrat domů, Někdo si
píská, Ikaros, Sentimental Journey, Kavárna Slávie, Čardáš, Když přijdou
chvíle (MASH)
1993 - Velká vlaková loupež - Presston PB 0032-2 331 : Zlato, Už koně mě
vítaj, Zvědavá píseň, Všivá loď, Vzdálený Pacifik, Morytát o řezníku
Peroutkovi, Listopad, Mississippi blues, Oregon, Někdo si píská, Jim z
Fregaty, Klára, Čínská čtvrť, Neznámá země, Tak šel čas, Velká vlaková
loupež
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
22.03.2012 10:51
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu