Nalezení článku ve starém časopise (1974)
Text dotazu
Dobrý den.
snažím se najít "jediný tištěný rozhovor, který (největší génius filmové hudby) Zdeněk Liška kdy poskytl": Joneš, Alois: O troch nevinných. Z pohľadu hudobného skladateľa Zdeňka Lišku. Film a divadlo r. 18, 1974, č. 1 (9. 1.), s. 16–17. , Bratislava: Obzor
Zkoušel jsem hledat tento časopis i článek na ndk.cz a google bez úspěchu.
Ocenil bych jakoukoli pomoc.
Odpověď
Dobrý den,
Film a doba ISSN 0323-2921 je slovenský časopis. Tuzemské digitální knihovny včetně Národní digitální knihovny na adrese https://www.digitalniknihovna.cz/ nabízí zejména českou produkci. Titul byl digitalizován Slovenskou národnou knižnicou v Martine a je dostupný zdarma pouze ke čtení v digitální knihovně DIKDA pro registrované uživatele pocházející z území Evropského hospodářského prostoru. Konkrétně tento článek JONEŠ, Alois. O troch nevinných: z pohľadu hudobného skladateľa Zdeňka Lišku. Film a doba. 1974, roč. 18, č. 1, s. 16–17. ISSN 0323-2921 je dostupný ke čtení po přihlášení na adrese: https://dikda.snk.sk/uuid/uuid:5fbeb123-7464-4c1f-a92a-409e9100796c.
Registrovat se můžete zdarma do této služby na adrese: https://shorturl.at/vxEJK. DIKDA nabízí registrovaným čtenářům více než milion autorsky volných i obchodně nedostupných děl (OND).
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje má titul Film a doba ve svém fondu a může poskytnou placenou papírovou kopii v souladu s platným českým autorským právem - článek není autorsky volný.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
Plzeň-město
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
13.11.2023 20:20
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu