Nákupní chování, sémantický diferenciál
Text dotazu
Mám bakalářskou práci na nákupní chování s praktickou částí na využití sémantického diferenciálu. Mohu poprosit o doporučení literatury k tomuto tématu?
Odpověď
Níže naleznete pár tipů na vhodné dokumenty k Vašemu tématu, některé mají volně přístupné plné texty. Doporučuji Vám také prohlédnutí seznamů použité literatury u daných publikací jako inspiraci pro případné další relevantní materiály k Vašemu tématu.
Při dalším hledání Vašeho tématu doporučuji použít termíny:
sémantický diferenciál
spotřebitelské / nákupní chování
výzkum / průzkum
dotazník
Příklady volně dostupných online zdrojů
Identifikace cílových skupin, vytvoření profilu segmentů a návrh marketingové strategie firmy
http://dspace.k.utb.cz/bitstream/handle/10563/11135/valenta_2010_dp.pdf?sequence=1
PRAKTICKÁ APLIKACE PSYCHOLOGIE V MARKETINGOVÝCH KOMUNIKACÍCH
http://is.muni.cz/th/69022/fss_b/bc_prace_komplet.txt
Sémantický diferenciál
http://www.e-metodologia.fedu.uniba.sk/index.php/kapitoly/semanticky-diferencial.php
The Semantic Differential and Attitude Research
http://www.indiana.edu/~socpsy/papers/AttMeasure/attitude..htm
Tvorba image firmy RYOR v rámci konkurenčního pole – základní dimenze
http://dspace.k.utb.cz/bitstream/handle/10563/17607/m%C3%A1%C4%8Del%20d%C4%9Bkanov%C3%A1_2011_dp.pdf?sequence=1
Příklady tištěných publikací ve fondu CIKS VŠE
Bártová, Hilda, Bárta, Vladimír a Koudelka, Jan. Chování spotřebitele a výzkum trhu. 2., přeprac. vyd. Praha: Oeconomica, 2004. 243 s. ISBN 80-245-0778-1.
Bártová, Hilda, Bárta, Vladimír a Koudelka, Jan. Spotřebitel: (chování spotřebitele a jeho výzkum). Vyd. 1. Praha: Oeconomica, 2007. 254 s. ISBN 978-80-245-1275-4.
Bearden, William O. a Netemeyer, Richard G. Handbook of marketing scales: multi-item measures for marketing and consumer behavior research. 2nd ed. Thousand Oaks: Sage, ©1999. xiv, 537 s. ISBN 0-7619-1000-X.
Blackwell, Roger D., Miniard, Paul W. a Engel, James F. Consumer behavior. 10th ed. Mason: Thomson, 2006. xlii, 790 s. ISBN 0-324-27197-2.
Foret, Miroslav. Marketingový průzkum. Vyd. 1. Brno: Computer Press, 2008. iv, 121 s. Praxe manažera. ISBN 978-80-251-2183-2.
Kardes, Frank R., Cline, Thomas W. a Cronley, Maria L. Consumer behavior. Mason: South-Western/Cengage Learning, 2011. xx, 459 s. ISBN 978-0-538-74686-1.
Komárková, Růžena, Vysekalová, Jitka a Rymeš, Milan. Psychologie trhu. Praha: Grada, 1998. 154 s. ISBN 80-7169-632-3.
Příklady tištěných publikací ve fondech českých knihoven –Souborný katalog ČR (http://aleph.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-b&local_base=skcm)
Foret, Miroslav a Stávková, Jana. Marketingový výzkum: jak poznávat své zákazníky. 1. vyd. Praha: Grada, 2003. 159 s. Manažer. ISBN 80-247-0385-8.
Koudelka, Jan a Zamazalová, Marcela. Marketing 3 - Chování spotřebitele a výzkum trhu: MG_430: (povinný předmět o rozsahu 4 kredity): učební pomůcka pro magisterské navazující studium oboru Podniková ekonomika a management v distanční formě [CD-ROM]. Praha: [Oeconomica], 2002. Požadavky na systém: prohlížeč Zoner Context (na disku). ISBN 80-245-0360-3.
Kozel, Roman a kol. Moderní marketingový výzkum: nové trendy, kvantitativní a kvalitativní metody a techniky, průběh a organizace, aplikace v praxi, přínosy a možnosti. 1. vyd. Praha: Grada, 2006. 277 s. Expert. ISBN 80-247-0966-X.
Miovský, Michal. Kvalitativní přístup a metody v psychologickém výzkumu. Vyd. 1. Praha: Grada, 2006. 332 s. Psyché. ISBN 80-247-1362-4.
Osgood, Charles Egerton, Suci, George J. a Tannenbaum, Percy H. The measurement of meaning. 9th print. Urbana: University of Illinois, 1975. 346 s. ISBN 0-252-74539-6.
Schiffman, Leon G. a Kanuk, Leslie Lazar. Nákupní chování. Vyd. 1. Brno: Computer Press, 2004. xxii, 933 s. ISBN 80-251-0094-4.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
13.05.2013 08:46
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu