Najde se zmínka,pozvánka,leták o Divadlu dřímajících talentů (DDT),které působilo v HK v roce 1967
Text dotazu
Divadélko mělo svou premiéru a tuším, že i derniéru v roce 1967. Rdežisérem byl Pavel Bosák. Představení se (tuším) jmenovalo Ryba Hulajda.
Pokud k tomu něco najdete, budu vděčný za oskenovaný letá, zprávu v místních novinách apod.
Odpověď
Dobrý den,
našla jsem pouze jeden článek o DDT, je v Pochodni ze 7. 2. 1967, je to o představení Ryba Hulajda, řekla bych, že se jedná o takovou mini recenzi. Bohužel Vám ale článek kvůli autorskékmu zákonu nemohu naskenovat. Mohu Vám ho pouze okopírovat za 2 Kč a můžete si pro něj dojít k nám do knihovny na referenční centrum, nebo Vám okopírovaný článek můžeme zaslat poštou.
Použité zdroje
DDT. Pochodeň. 1967, roč. 56, č. 33, s. 2.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
Hradec Králové
Knihovna
Knihovna města Hradce Králové
Datum zadání dotazu
23.05.2016 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu