NA TÝ LOUCE ZELENÝ
Text dotazu
DOBRÝ DEN.CHTĚL BYCH PORADIT KDE BYCH MOHL ZÍSKAT TV ZÁZNAM OPERETY NA TÝ LOUCE ZELENÝ S J. ŠTERCLEM. DĚKUJI
Odpověď
Dobrý den, neuvádíte, kdy byl pořad vysílán. Zkuste se obrátit na on-line archiv České televize, viz
http://blog.nikolacech.net/2005/10/10/stahovani-z-televiznich-archivu-i-ceska-televize-1cast/
http://blog.nikolacech.net/2005/10/17/stahovani-z-televiznich-archivu-ii-ceska-televize-2cast/
J.Štercl dle našich zjištění vystupoval v titulní roli této operety pouze v dnešním hudebním divadle v Karlíně po roce 1970,viz http://www.divadlo.cz/noviny/archiv2001/cislo04/pameti.html a http://www.radioservis-as.cz/katalog/zbozi.php?detail=737.
Úprava operety pro ČT s J.Šterclem uváděna není, pouze zmínka o některých písních z této operety v jeho podání ve filmu "Za vesnickými muzikanty", viz http://www.ceskatelevize.cz/program/10120706619-10.11.2007-10:45-1.html.
Pro další informace Vám doporučuji zadat do internetového prohlížeče Google jméno Jaroslava Štercla,mezi jinými odkazy naleznete např.:
http://www.cfn.cz/detail_osoba.php?oid=22100 a http://www.fdb.cz/lidi/22100-Jaroslav-Stercl.html.
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
13.12.2007 08:06
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu